| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rutek21 | Temat postu: Nie mogę wgrywać zdjęć | |
|
Dołączył 26 Lut 2009 09:57 Posty 4 |
Bardzo proszę o szybkie naprawienie serwera, nie mogę absolutnie w żaden sposób wgrać zdjęć, ani z menagera fotosika, ani bezpośrednio na fotosiku próbując wgrywać pojedyncze zdjęcie. Na menager mam informację przerwano wysyłanie a na fotosiku przy wgrywaniu pojedynczego zdjęcia informację, że plik jest za duży. Nigdy nie miałam problemu, nie zmieniałam żadnych ustawień, zapłaciłam nawet przed chwilą, aby miec więcej na swoim koncie, ponieważ kasa się kończyła i dalej nic. Pilnie potrzebuję tych zdjęć. Mój namiar anitarutek@tlen.pl Po dwóch godzinach prób wgrałam z marszu ale zdjęcia się nie pomniejszają automatycznie i są ogromne na aukcji internetowej, przez menagera dalej nie mogę | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| misie31 | Temat postu: Re: Nie mogę wgrywać zdjęć | |
![]() Dołączył 04 Kwi 2008 06:55 Posty 1 |
Witam.Od wczoraj mam ten sam problem.Po wrzuceniu zdjęć do managera wyświetla się komunikat-"przerwano przesyłanie'.Nie wiem co z ty zrobić.Proszę o odpowiedż jak rozwiązać ten problem,lub usunąć awarię,jeśli dzieję się to z Państwa winy.
| |
| rutek21 | Temat postu: Re: Nie mogę wgrywać zdjęć | |
|
Dokładnie tak samo
| |
| rutek21 | Temat postu: Re: Nie mogę wgrywać zdjęć | |
|
Wszystko wróciło do normy
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości