| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| eww123 | Temat postu: Nie można załadowac zdjęć z folderów... | |
|
Dołączył 04 Kwi 2009 11:41 Posty 2 |
Jest problem z załadowaniem zdjęć. tzn chcę tylko podmienić zdjęcie w galerii, kiedy otwieram folder ze zdjęciami do wklejenia nie pokazuje mi się część zdjęć z danego foldera. Na początku przeraziłam się, że ktoś mi usunął większość zdjęć, jednak zdjęcia na dysku wszystkie są, tylko nie pokazują się w oknie do wklejenia z danego foldera. Trwa to już kilka godzin, na drugim komputerze jest to samo.
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Nie można załadowac zdjęć z folderów... | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, czy wszystkie zdjęcia mają to samo rozszerzenie co wgrane zdjęcie? _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| eww123 | Temat postu: Re: Nie można załadowac zdjęć z folderów... | |
|
Dołączył 04 Kwi 2009 11:41 Posty 2 |
Tak, dodam jeszcze, że nigdy nie miałam z tym problemów. Podmianę mogłam zrobić tylko w ten sposób, że dodałam do galerii nowe zdjęcie (bo w tej opcji pokazywało mi wszystkie zdjęcia z folderu do wgrania), 1 zbędne usunęłam i zmieniłam kolejność. Na allegro galeria "oszalała" ale mogłam jeszcze wgrać ponownie kod zmienionej galerii i w ten mozolny sposób zrobiłam podmianę. Na szczęści było to na stronie "o mnie" gdyby na aukcji przedmiotu ktoś już coś kupił taki manewr byłby niemożliwy...
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości