| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| andulencja | Temat postu: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 11 Lut 2009 10:25 Posty 6 |
Chciałam dodać zdjęcia z dysku i pojawia się błąd wejścia/wyjścia Do tej pory nigdy nie było kłopotu. Próbowałam już kilkakrotnie i ciągle to samo. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| andulencja | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
Kolejny dzień i ciągle to samo. Zaczyna mnie to wkurzać | |
| fotosik | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Powodem tego typu problemów są ustawienia/właściwości połączenia internetowego. Proszę spróbować w ustawieniach przeglądarki wykonać następujące czynności: Narzędzia--> Opcje---> Zaawansowane--> Sieć (zakładka) --> Ustawienia---> Automatyczne wykrywanie serwerów proxy dla tej sieci. Przy takich ustawieniach przesyłać zdjęcia na serwer fotosik.pl | |
Nie pomogło. Zmieniłam ustawienia proxy wg zaleceń i znowu to samo. Chcąc przesłać zdjęcie pojawia się informacja - błąd wejścia/wyjścia | |
| madlaine | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
|
Dołączył 02 Wrz 2010 19:56 Posty 1 |
u mnie również zdjęcia nie wchodzą, pojawia się ten sam błąd nawet na podanych ustawieniach | |
| ewa84ns | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
|
Dołączył 09 Paź 2010 10:12 Posty 1 |
U mnie pojawia się ta sama wiadomość. Próbuję już drugi dzień i nic nie pomaga, nawet pomniejszanie zdjęć do minimum. Pomocy!!! | |
To może znaczy, że jest to większy problem. Próbowałam wysłać zdjęcia z innego komputera i wciąż to samo | |
| kszzzz | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 17 Mar 2007 02:03 Posty 4 |
Także nie mogę dodawać zdjęć, już od dość dawna więcej niż pięć - sześć na raz mi się nie wgrywa. A dziś kuriozum, nie mogę wgrać żadnego zdjęcia, mimo, że opłacony przeze mnie abonament kończy mi się za 16 dni, a zdjęcie ma 4.1 MB. Mam przeczucie, że to już koniec mojego "romansu" z Fotosikiem, który nawet dla płatnych użytkowników jest zawodny. Wobec znacznej i niestety lepszej zagranicznej konkurencji, powiem raczej bye bye... | |
| kszzzz | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 17 Mar 2007 02:03 Posty 4 |
Ponieważ następna próba się nie powiodła (zdjęcie po zmniejszeniu ma nieco ponad 3,6 MB), a limit, który mi pozostał to ponad 4 GB, raczej kończę z korzystaniem z tego serwera, choć trochę mi żal... Nie lubię wywalać pieniędzy w błoto!!! A na wgraniu kilku zdjęć zależało mi właśnie dziś! (a właściwie już wczoraj...) | |
Ja też zaczęłam się już przenosić w inne miejsce. A szkoda, bo fajnie było | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości