| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sirnick | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 07 Sie 2008 18:14 Posty 1 |
witam, proszę o odpowiedź w związku z pojawiającym się problemem wgrywania zdjęć. Proszę nie lekceważyć użytkowników, nie tak to chyba powinno wyglądać. Rozumiem, że rozwiązaniem problemu jest zainstalowanie programu Fotosik Manager. Rzeczywiście dodawanie zdjęć za pomocą tej aplikacji przebiega sprawnie. Pozdrawiam serdecznie | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Problem jest cały czas diagnozowany. Dotyczy on pewnej części użytkowników, jednak na dzień dzisiejszy nie mamy pewności czym on jest powodowany. Tym bardziej, że jak użytkownicy nam donoszą, problem taki potrafi pojawić się nagle, mimo iż wcześniej nie występował, a z naszej strony w tym czasie nie było żadnych zmian (np. ustawieniach serwerów). Czasami pomaga zmiana ustawień przeglądarki, o których pisaliśmy wcześniej, ale nie zawsze przynosi to skutek. Im więcej informacji od Was, tym łatwiej będzie nam stwierdzić co jest problemem. Bardzo cenne są informacje jak np. czy problem występuje przy każdej próbie dodania zdjęć (zdjęcia), z jakiej przeglądarki są wgrywane fotki i jakim sposobem (dodaj zdjęcie, generator galerii, fotosik manager). | |
| andulencja | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 11 Lut 2009 10:25 Posty 6 |
Zmieniłam system z Visty na Windows7, zainstalowałam ponownie Fotosik Manager i problem znikł. Wypróbowałam i zdjęcia wchodzą. Mam nadzieję, że nie będzie więcej takich problemów. Oferta Fotosika mi odpowiadały, dlatego po zmianie systemu jeszcze raz spróbowałam wrzucić zdjęcia. Skoro się udało - będę dalej korzystać z Fotosika. Mam jednak pewną uwagę do administratorów. Na jakąkolwiek reakcję czekałam (i inni użytkownicy też) ponad 2 tygodnie. Tak nie powinno być. Rozumiem, że niekiedy sprawa wymaga czasu, ale informacja typu: szukamy rozwiązania, proszę czekać / przepraszamy, szukamy rozwiązania - jest oczekiwana przez użytkowników. Widzimy wtedy, że nie zostajemy sami z problemem, że ktoś czyta nasze posty i zakładka: Problemy techniczne nie jest miejscem stworzonym tylko po to, żeby było, ale też po to, żeby służyło pomocą. | |
| lissa | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 05 Lis 2009 21:21 Posty 2 |
Nie mogę dodać zdjęć od trzech dni.Nie wyświetla się napis wyślij.
| |
| lissa | Temat postu: Re: nie można dodać zdjęć | |
![]() Dołączył 05 Lis 2009 21:21 Posty 2 |
Już w porządku po zmianie przeglądarki.Pozdrawiam.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości