| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| annama36 | Temat postu: NIE DZIAŁA GENERATOR AUKCJI !!!! | |
![]() Dołączył 06 Lut 2009 18:57 Posty 7 |
[[color=#FF0040]size=200]DLACZEGO NIE ODPOWIADACIE NA MOJE MAILE ???? WYSŁAŁAM 5/6 !!! ZDJĘCIA POKAZUJĄ MI SIĘ OD TYCH KTÓRE WGRAŁAM JAKIEŚ 2 LATA TEMU !!! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| marymont | Temat postu: Re: NIE DZIAŁA GENERATOR AUKCJI !!!! | |
|
Dołączył 14 Gru 2008 16:06 Posty 5 |
[size=200]PO USUNIĘCIU GALERII i ZDJĘĆ z GALERII NADAL DZIAŁAJĄ NIEISTNIEJĄCE LINKI !!![/size]
| |
| fotosik | Temat postu: Re: NIE DZIAŁA GENERATOR AUKCJI !!!! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
annama36 napisał(a): [[color=#FF0040]size=200]DLACZEGO NIE ODPOWIADACIE NA MOJE MAILE ???? WYSŁAŁAM 5/6 !!! ZDJĘCIA POKAZUJĄ MI SIĘ OD TYCH KTÓRE WGRAŁAM JAKIEŚ 2 LATA TEMU !!! Wystarczy zmienić sobie sortowanie - według daty dodania, ewentualnie według nazwy. | |
marymont napisał(a): [size=200]PO USUNIĘCIU GALERII i ZDJĘĆ z GALERII NADAL DZIAŁAJĄ NIEISTNIEJĄCE LINKI !!![/size] Jeśli jakieś fotki faktycznie się nie usunęły, prosimy o podanie linków do nich, sprawdzimy. Proszę sprawdzić czy nie jest to kwestia pamięci podręcznej przeglądarki, w której fotki nadal mogą być przechowywane. | |
| marymont | Temat postu: Re: NIE DZIAŁA GENERATOR AUKCJI !!!! | |
|
Dołączył 14 Gru 2008 16:06 Posty 5 |
PO USUNIĘCIU GALERII POJAWIA SIĘ OKNO Z ZAPYTANIEM " CZY USUNĄĆ ZDJĘCIA ? ", ZAZNACZAM ŻEBY USUNĄĆ. KIEDYŚ PO TAKICH OPERACJACH LINKI GALERII I ZDJĘĆ Z GALERII BEZPOWROTNIE ZNIKAŁY. NASTĘPOWAŁO TO PO KILKU MINUTACH OD OPERACJI WYKASOWANIA. OBECNIE KASOWANIE GALERII I ZDJĘĆ PRZEBIEGA W GENERATORZE IDENTYCZNIE, LECZ NAWET PO KILKU DNIACH, GDY NA LIŚCIE GALERII OD DAWNA NIE MA ŚLADU PO SKASOWANEJ GALERII ---- LINKI DO NIEISTNIEJĄCYCH GALERII SĄ NADAL AKTYWNE.
| |
Czy problem z kasowaniem zdjęć nadal występuje? Sprawdzaliśmy to i nie mieliśmy tego typu problemów. Mogły natomiast one się pojawić w czwartek wieczorem, w momencie gdy część serwerów nie działało prawidłowo. Jeśli są jakieś fotki w serwisie, które nie zostały usunięte, a nie ma ich już w generatorze ani w Moich Zdjęciach, poprosimy o podesłanie linków. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości