| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ela1 | Temat postu: Nie dostałam faktury | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 12:12 Posty 3 |
1.nie otrzymałam faktury 2. nikt z fotosika nie odpowiada na moje wiadomości ale,ale przypomnienie o przedłużeniu abonentu przychodzi i to już trzy razy | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Nie dostałam faktury | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, sprawdź spam w skrzynce mailowej. Ja zgłoszę Twój temat dalej. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| fotosik | Temat postu: Re: Nie dostałam faktury | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Temat został przy pierwszym zgłoszeniu przekazany do działu księgowości. Do jutra zapewne nadejdzie odpowiedź w tej sprawie.
| |
| ela1 | Temat postu: Re: Nie dostałam faktury | |
Dziękuję za pomoc : )) niestety Fotosik tylko na ułamek sekundy przejął sie problemem, poproszono mnie o nr telefonu i co ....... cisza o to wiadomość Witam Pani Elu bardzo prosze o podanie nr telefonu, bo chcialabym z Pania porozmawiac. Izabela Jurek ale przyszło następne przypomnienie o abonamencie | |
| ela1 | Temat postu: Re: Nie dostałam faktury | |
Dzwoniła Pani Iza, zajęła się sprawą i co najważniejsze dostanę fakturę i będę mogła ująć ja w koszty, Jeszcze raz dziękuję Pani Izie oraz dziękuję osobom ,które nadały bieg sprawie : ))) teraz czekam na fakturkę | |
| snapshot | Temat postu: Re: Nie dostałam faktury | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Cieszę się że udało się wszystko załatwić W razie problemów zapraszam ponownie Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość