| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rubi225 | Temat postu: nie dostałam abonamentu choć zapłaciłam za niego | |
![]() Dołączył 28 Sie 2008 06:38 Posty 4 |
kiedy łaskawie będę mogła korzystać z dodawania zdjęć? zapłaciłam za abonament, ktory jest ważny do 2012-04-19 a nie moge dodać żadnych zdjęć!!!!!! proszę o wytłumaczenie mi tego, bo nie rozumiem, albo oddać mi moje pieniądze bo od kwietnia nie mogę wstawić żadnego zdjęcia a za to zapłaciłam!!! banda złodzei mój nick to rubi225 i prosze coś z tym zrobić bo nie zapłaciłam zeby nie korzystać z usługi!!! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: nie dostałam abonamentu choć zapłaciłam za niego | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Zanim zacznie się wyzywać od złodziei proszę zajrzeć do Portfela i dokładniej sprawdzić jak to jest z tym abonamentem. W tej chwili na koncie nie ma żadnego abonamentu. Abonament PRO Lite był wykupiony 31 marca 2010 r, po roku się zakończył i nie został przedłużony. Natomiast 19 kwietnia został zakupiony pakiet 10 GB dodatkowego transferu a nie abonament | |
| rubi225 | Temat postu: Re: nie dostałam abonamentu choć zapłaciłam za niego | |
no ok mam dodatykowy transfer i czemu nie moge z niego korzystac w takim razie? pisze ciagle ze przekroczylam limit zdjec a od kwietnia nic nie moge dodac bo wyskakuje mi ten komunikat!!! to nie jest oszustwo? wplacilam pieniadze ktore mialam w portfelu i co? nie moge korzystac bo ciagle jakies komunikaty mi wyskakuja a to nie mozna wyswietlic strony a teraz ze przekoczylam limit zdejc!!! jakich zdjec jak zadnego nie moge od kwietnia dodac pisalam w tej sprawie na maila fotosika, ktory byl podany i zadnej odpowiedzi do tej pory!!! skandal po prostu.... i kradziez, bo ani mi nie oddali pieniedzy ani nie moge korzystac z tego transferu, a wdac tylko na ostro mozna tu zalatwic sprawy, bo polubownie nie da rady, bo nie ma zadnego odezwu, Proszę Pana!!!
| |
| rubi225 | Temat postu: Re: nie dostałam abonamentu choć zapłaciłam za niego | |
widze że zero odezwu!!! jak zwykle sprawa nie rozwiązana, najleiej zasznurować usta i nic z tym nie zrobić!!!
| |
| fotosik | Temat postu: Re: nie dostałam abonamentu choć zapłaciłam za niego | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Komunikat ten jasno mówi, że nie można dodać więcej zdjęć, bo został przekroczony limit 100 zdjęć, który to obowiązuje na darmowym koncie. rubi225 napisał(a): no ok mam dodatykowy transfer i czemu nie moge z niego korzystac w takim razie? Można korzystać w każdej chwili! Jak tylko limit transferu na koncie zostanie przekroczony automatycznie będzie wykorzystany wtedy włąsnie ten dodatkowy transfer. rubi225 napisał(a): pisze ciagle ze przekroczylam limit zdjec a od kwietnia nic nie moge dodac bo wyskakuje mi ten komunikat!!! j/w. Wyskakuje, bo właśnie w kwietniu zakończył się abonament, który nie został przedłużony. PS. Na wszystkie maile, które otrzymaliśmy podpisane jako rubi225 odpowiedzieliśmy. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości