| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| GoRo1985 | Temat postu: [sugestia/pomysł] "Moje obrazki"/dodatkowy kod | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 19:12 Posty 28 |
To najpierw sugestia:
Proponuje zmienić ikonke "Moje obrazki" na Stronie głównej (i innych też) na "Moje zdjęcia", bo przy następnych ikonach jest już "Dodaj zdjęcie" i "Dodaj wiele zdjęć" no i to "Moje obrazki" troche dziwnie wygląda. A teraz pomysł: Mógł by być generowany jeszcze jeden dodatkowy bezpośredni kod do zdjęcia/obrazka, coprawda można go sobie wyciąć z innych kodów np. z "Pełen rozmiar na forum 1". _________________ ![]() ![]() www.antyportal.net - Wirtualna strefa słuchaczy antyradia! | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Jest także na stronie głównej:
Cytuj: Dodanych:
Obrazków dzisiaj: 1686 Obrazków wczoraj: 3746 Wszystkich obrazków: 166981 Wszystkich albumów: 2034 Ja byłbym ogólnie za zmianą na "Obrazki", ponieważ nie tylko zdjęcia się dodaje do serwisu, ale także różne prace graficzne... _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| batibat | Temat postu: Re: [sugestia/pomysł] "Moje obrazki"/dodatkowy kod | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
GoRo1985 napisał(a): To najpierw sugestia:
Proponuje zmienić ikonke "Moje obrazki" na Stronie głównej (i innych też) na "Moje zdjęcia", bo przy następnych ikonach jest już "Dodaj zdjęcie" i "Dodaj wiele zdjęć" no i to "Moje obrazki" troche dziwnie wygląda. A teraz pomysł: Mógł by być generowany jeszcze jeden dodatkowy bezpośredni kod do zdjęcia/obrazka, coprawda można go sobie wyciąć z innych kodów np. z "Pełen rozmiar na forum 1". Można tez wejść w właściwości obrazka i tam się wyświetli adres URL ale jestem za takim bezpośrednim kodem _________________
| |
| tomilipin | Temat postu: | |
![]() Dołączył 16 Sty 2006 16:51 Posty 44 |
Po angielsku nie ma tego problemu: jest 'image' i koniec Moim zdaniem 'zdjęcia' byłoby bardziej przyzwoicie, profesjonalnie jednak, jak już ktoś napisał, nie tylko zdjęcia są dodawane. Obrazkiem jest jednak każde zdjęcie, screen czy cokolwiek graficznego - byłoby logiczne używać nazwy 'obrazki' ale czuję w tym jakiś niesmak... To takie... misiowate | |
| superfly86 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 29 Mar 2006 17:37 Posty 31 |
BlueMan napisał(a): Jest także na stronie głównej:
Cytuj: Dodanych: Obrazków dzisiaj: 1686 Obrazków wczoraj: 3746 Wszystkich obrazków: 166981 Wszystkich albumów: 2034 Ja byłbym ogólnie za zmianą na "Obrazki", ponieważ nie tylko zdjęcia się dodaje do serwisu, ale także różne prace graficzne... Tam do statystyk mozna by dodać: Zarejestrowanych użytkowników: XXX Zarejestrowanych w ciagu ostataniego miesiąca: XXXX | |
| wawerj | Temat postu: | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
to może "pojedyńcze" chociaż "zdjęcia" najbardziej pasują
_________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| KPK | Temat postu: Re: [sugestia/pomysł] "Moje obrazki"/dodatkowy kod | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
GoRo1985 napisał(a): Mógł by być generowany jeszcze jeden dodatkowy bezpośredni kod do zdjęcia/obrazka (...)
Takie pytanie - co z tym pomysłem ? _________________
| |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Wielokrotnie pisaliśmy o linku do pelnej fotki. Dla nas to zerowy interes, fotosik utrzymuje się póki co z reklam a te koło obrazka się nie wyświetlają. Dlatego zrozumiemcie, nie blokujemy tego ale tez nie ułatwiamy takiego linkowania.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
No i sprawa jasna W gruncie rzeczy mają rację przecież ! _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
ale wiele osob wstawia np. obrazki na strony www. Rzadziej spotykam się z przypadkiem w którym ktos podaje link do obrazka...
Rozumiem, fotosik musi się z czegoś utrzymywać, jednak nowy kod by ułatwił życie początkującym użytkownikiem komputera i webmajstrom. To jest moje zdanie... _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości