| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| andyman | Temat postu: Mail z ostrzeżeniem blokowania zdjęć. | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 10:52 Posty 5 |
Wczoraj przyszedł mail z informacją, że zdjęcia będą blokowane, ponieważ nie mam wykupionego dodatkowego transferu. Jednak zasililem konto Fotosik w styczniu i mam zgodę na automatyczne pobieranie opłat ustawioną na TAK. Niestety nie pobrało mi należnych 1,50 pln za zwiększenie transferu i przyszedł kolejny mail, w którym czytam, iż muszę zapłacić za dodatkowy transfer. Nie chciałbym żeby moje zdjęcia były blokowane pomimo posiadanych środków na koncie i zgodzie na pobieranie opłat, a termin blokowania Fotosik ustalil ma 12.02.2011 czyli jutro. Proszę o sprawdzenie co się dzieje i dlaczego serwis nie pobiera opłat automatycznie jeśli są wpłacone pieniądze. Dziękuję i pozdrawiam. -- Andrzej | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Mail z ostrzeżeniem blokowania zdjęć. | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Od momentu przekroczenia limitu, do blokowania fotek zazwyczaj mija pewien okres (w zależności od rodzaju konta). Tak więc jeśli będzie taka potrzeba, to z salda zostaną pobrane środki a fotki nie będą blokowane.
| |
| andyman | Temat postu: Re: Mail z ostrzeżeniem blokowania zdjęć. | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 10:52 Posty 5 |
Ok, dlaczego więc co dwa dni otrzymuję maila o treści: Cytuj: Witaj, Andyman Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony. Niestety, nie uregulowałeś płatności za jego wykorzystanie. Zgodnie z regulaminem serwisu zaczniemy blokować Twoje zdjęcia, generujące najwiekszy ruch. Zanim to zrobimy, dajemy Ci czas do 2011-02-16 00:00:00 na zakup dodatkowego transferu. Transfer możesz zakupić tutaj Dostałeś to powiadomienie gdyż większość Twojego ruchu pochodzi ze zdjęć "hotlinkowanych". i tak jest co dwa dni od 10.02. Czy system nie potrafi SAM wziąć sobie pieniędzy z mojego konta skoro są one wpłacone, tylko dręczyć mnie co dwa dni mailami? To naprawdę jest denerwujące i dodatkowo nie mam pewności czy zdjęcia nie zostaną zablokowane przez ten system, który nie widzi moich pieniędzy na koncie i zgody na ich pobieranie przy przekroczonym limicie. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości