Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 09:49

AutorWiadomość
Temat postu: Mail z ostrzeżeniem blokowania zdjęć.Post Wysłany: 11 Lut 2011 09:41
Dołączył 09 Sie 2006 10:52 Posty 5
Wczoraj przyszedł mail z informacją, że zdjęcia będą blokowane, ponieważ nie mam wykupionego dodatkowego transferu. Jednak zasililem konto Fotosik w styczniu i mam zgodę na automatyczne pobieranie opłat ustawioną na TAK. Niestety nie pobrało mi należnych 1,50 pln za zwiększenie transferu i przyszedł kolejny mail, w którym czytam, iż muszę zapłacić za dodatkowy transfer.
Nie chciałbym żeby moje zdjęcia były blokowane pomimo posiadanych środków na koncie i zgodzie na pobieranie opłat, a termin blokowania Fotosik ustalil ma 12.02.2011 czyli jutro.

Proszę o sprawdzenie co się dzieje i dlaczego serwis nie pobiera opłat automatycznie jeśli są wpłacone pieniądze.

Dziękuję i pozdrawiam.

--
Andrzej
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Mail z ostrzeżeniem blokowania zdjęć.Post Wysłany: 14 Lut 2011 10:46
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Od momentu przekroczenia limitu, do blokowania fotek zazwyczaj mija pewien okres (w zależności od rodzaju konta). Tak więc jeśli będzie taka potrzeba, to z salda zostaną pobrane środki a fotki nie będą blokowane.
Temat postu: Re: Mail z ostrzeżeniem blokowania zdjęć.Post Wysłany: 15 Lut 2011 00:30
Dołączył 09 Sie 2006 10:52 Posty 5
Ok, dlaczego więc co dwa dni otrzymuję maila o treści:

Cytuj:
Witaj, Andyman

Twój limit transferu na Fotosiku został przekroczony.

Niestety, nie uregulowałeś płatności za jego wykorzystanie.
Zgodnie z regulaminem serwisu zaczniemy blokować Twoje zdjęcia, generujące najwiekszy ruch.
Zanim to zrobimy, dajemy Ci czas do 2011-02-16 00:00:00 na zakup dodatkowego transferu.
Transfer możesz zakupić tutaj

Dostałeś to powiadomienie gdyż większość Twojego ruchu
pochodzi ze zdjęć "hotlinkowanych".

i tak jest co dwa dni od 10.02. Czy system nie potrafi SAM wziąć sobie pieniędzy z mojego konta skoro są one wpłacone, tylko dręczyć mnie co dwa dni mailami? To naprawdę jest denerwujące i dodatkowo nie mam pewności czy zdjęcia nie zostaną zablokowane przez ten system, który nie widzi moich pieniędzy na koncie i zgody na ich pobieranie przy przekroczonym limicie.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania