| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| KPK | Temat postu: Link do zdjęcia w Fotosik Managerze | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
Witam.
Otóż ostatnimi czasy przekonałem się do Fotosik Managera. Mimo wszystko dodałbym jeszcze jedną opcję. MIanowicie - po wrzuceniu fotek warto by było, gdyby po wygenerowaniu kodu przez program, link np. dla znajomego, kod ten zostałby hiperlinkiem, czyli można by na niego kliknąć, by otworzyć daną stronę w przeglądarce systemowej. Proszę spojrzeć na graficzne zoobrazowanie pomysłu:
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Bardzo dobry pomysł, pomyślimy o tym przy jakimś upgradzie.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| KPK | Temat postu: | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
No i jakoś nie doczekaliśmy się upgrade żadnego Przy okazji odkopania tematu, mam kolejną propozycję - otóż dobrze by było, gdbyby w FM byłaby możliwość sortowania kolejności ułożenia albumów w liście wyboru przy wrzucaniu zdjęcia - chodzi mi konkretnie o ten moment:
Ostatnio wrzucam dużo zdjęć do albumu, który jest na samym końcu tej listy, co wiąże się z kłopotami i stratą czasu przy przewijaniu listy. Proszę o uwzględnienie mojej propozycji w kolejnych wersjach _________________
| |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Tym razem cię rozczaruje ale be przesady, przewinięcie tej listy nie stanowi znowu chyba aż takiego problemu _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości