| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| edytaz00 | Temat postu: Korzystałam z PROMOCJI !! i jej nie otrzymałam! | |
|
Dołączył 11 Lut 2010 22:27 Posty 1 |
Witam:) we wrześniu 2011r korzystałam z Państwa promocji, w której należało założyć konto w mbanku żeby otrzymać od Was abonament Pro za darmo przez rok. Konto w mbanku załorzyłam 9 września. Warunkiem było abym przez 3 miesiące na koncie posiadała 100zł i warunek ten spełniłam. Mamy już koniec stycznia a ja dalej nie otrzymałam darmowego abonamentu, a przecież 3 miesiące minęły 9grudnia! Pisałam do Państwa na maila ale odpowiedzi żadnej nie otrzymałam. Dzwoniłam również do mbanku i z ich strony wszystko jest ok, zgadza się i oni twierdzą że powinnam ten abonament otrzymać więc nie rozumiem dlaczego go jeszcze nie mam. Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź ponieważ z fotosika korzystam codziennie i jest mi ten abonament jak najszybciej potrzebny. z góry dziękuję edytaz00 | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Korzystałam z PROMOCJI !! i jej nie otrzymałam! | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, mam nadzieję że sprawdzałaś również folder "spam" na swojej skrzynce pocztowej. Większośc korespondencji z Fotosika poczty automatycznie kierują właśnie tam... Przekazuję Twoje zgłoszenie formularzem kontaktowym. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie problemu. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| fotosik | Temat postu: Re: Korzystałam z PROMOCJI !! i jej nie otrzymałam! | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Edyta00 - snapshot ma rację, warto sprawdzać folder ze spamem Równowartość abonamentu rocznego PRO, czyli 47 zł jest na Twoim koncie od 13 października! Informowaliśmy o tym w mailach, wysyłane były też maile automatycznie, w momencie gdy zmienił się stan salda! Teraz tylko wystarczy w zakładce Mój Portfel wybrać abonament PRO -= zostanie on automatycznie aktywowany! | |
| kaniurka | Temat postu: Re: Korzystałam z PROMOCJI !! i jej nie otrzymałam! | |
|
Dołączył 01 Kwi 2012 13:00 Posty 1 |
Witam, ja również zadałam pytanie odnośnie tej promocji. Konto założyłam 1 kwietnia. Kiedy będę mogła skorzystać z promocji, pisałam w tej sprawie 2 meile ale bez odzewu. Kaniurka | |
| snapshot | Temat postu: Re: Korzystałam z PROMOCJI !! i jej nie otrzymałam! | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, czy sprawdzałaś spam w poczcie? Sprawdź też saldo konta, bo być może jak w przypadku edytaz00 masz już pieniądze na swoim koncie. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości