| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| snapshot | Temat postu: Konto darmowe vs PRO Lite vs PRO vs Aukcyjne + cennik | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Konto darmowe: - brak opcji wyłączenia reklam (w tym również mailowych), - jakość zdjęć dobra (kompresja 20), - brak opcji wyboru jakości zdjęć, - brak opcji wyostrzania zdjęć, - limit wagi zdjęcia 1,5 MB, - rozdzielczość 1920x (full HD), - wgrywanie maksymnalnie 10 zdjęć na raz, - przechowywanie zdjęć na zwykłych serwerach, - miesięczny limit transferu 1 GB, - brak możliwości kupienia prezentu innemu fotosikowcowi, - ocenianie zdjęć/albumów w zakresie ocen 1-5, - brak opcji otrzymywania wyższych ocen (szóstek) - możliwość wgrania maksymalnie 100 zdjęć dla konta, - brak opcji zablokowania prawego przycisku myszy, - brak opcji wyłączenia pokazywania akcji anjomych i pokazywania własnych akcji znajomym, - możliwość wgrania 2 filmów na konto. Konto PRO Lite: - możliwość wgrania więcej niż 100 zdjęć na konto, - pozostałe bez zmian. Konto PRO: - opcja wyłączenia reklam (w tym również mailowych), - jakość zdjęć wyśmienita (kompresja 5), - opcja wyboru jakości zdjęć, - opcja wyostrzania zdjęć, - limit wagi zdjęcia 5 MB, - rozdzielczość 1920x (full HD), - wgrywanie maksymnalnie 100 zdjęć na raz, - przechowywanie zdjęć na stabilnych serwerach, - miesięczny limit transferu 5 GB, - możliwość kupienia prezentu innemu fotosikowcowi, - ocenianie zdjęć/albumów w zakresie ocen 1-6, - opcja otrzymywania wyższych ocen (szóstek), - darmowy numer Digital Photo Video, - nieograniczona liczba zdjęć dla konta, - opcja zablokowania prawego przycisku myszy, - opcja wyłączenia pokazywania akcji znajomych i pokazywania własnych akcji znajomym, - możliwość wgrania 100 filmów na konto. Konto aukcyjne: - możliwość dodawania do 100 zdjęć na raz, - import istniejących zdjęć i albumów, - nielimitowana przestrzeń dyskowa, - specjalny serwer na zdjęcia umieszczony na w pełni nadmiarowym clustrze serwerowym, - większy dostępny limit transferu zdjęć - 10GB, - wszechstronny generator galerii aukcyjnych, z możliwością zmiany zapamiętania wyglądu galerii, zarządzaniem galeriami, tworzeniem szablonów galerii, - możliwośc budowy galerii ze zdjęć dowolnej wielkości, - archiwum stworzonych galerii, jednym kliknięciem można pobrac kod do dowolnej galerii, - możliwość tworzenia napisów na zdjęciach chroniących je przed kopiowaniem, nanoszenie znaku wodnego, - strony ze zdjęciami wolne od reklam i innych dodatków, - możliwość podmiany zdjęć w czasie trwania aukcji, - linki do Twoich aukcji ze stron ze zdjęciami, - kontakt bezpośrednio z Tobą ze stron zdjęć, - możliwość zmnieniania kolejności zdjęć w galeriach aukcyjnych, - możliwość zmiany nazwy galerii, - mozliwość uszeregowania i wyświetlania zdjęć w kolejności alfabetycznej, - możliwość stworzenia szablonów na aukcje. CENNIK: Konto Pro lite: - miesięcznie: 3,66 zł. - rocznie: 19 zł. Konto PRO: - miesięcznie: 7.32 PLN z VAT płatny sms-em o treści AP.FOTOSIK na numer 76068 - półrocznie: 27 zł. płatny kartą, przelewem lub gotówką - rocznie: 47 zł. płatny kartą, przelewem lub gotówką, Konto Aukcyjne: - miesięcznie: 17 zł. - kwartalnie: 37 zł. - półrocznie: 67 zł. - rocznie: 117 zł. Można również abonament aukcyjny BEZPŁATNIE testować przez 7 dni. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| riposter | Temat postu: Re: Konto darmowe vs PRO Lite vs PRO vs Aukcyjne + cennik | |
|
Dołączył 17 Sie 2007 18:36 Posty 7 |
Kiedyś moglem wgrywać zdjęcia za darmo do jakiegoś limitu. Obecnie gdy mi się kończy załóżmy abonament lite Pro, nic nie mogę wgrać. Czy to jest jeszcze darmowy Fotosik czy już czasy gdy można było coś wrzucić bez opłat dawno się skończyły ? Przy okazji chce się dowiedzieć jeszcze jedną dla mnie bardzo istotną rzecz. Przez dłuższy czas nie będzie mnie w Polsce i nie będę miał dostępu do internatu(może być to dwa - trzy lata), wiec nie będę też korzystał z Fotosika , jednak zależny mi na zdjęciach umieszczonych na wszej stronie. Jak długo może istnieć moje konto ? Co trzeba zrobić by po paroletniej nieobecności nie utracić cennych zdjęć ? Osobiście jestem zdania ze solidność formy stron internetowych i serwerów poznaje się po tym iż latami pamiętają o swoich użytkownikach. Fotosik i tak się zaznacza na plus pod tym względem na tle podobnych hostingowych stron, ale nie mniej chce bliższych informacji. Pozdrawiam. P.S - Nie mogę dodać zdjęcia do swojego avatara mimo zmniejszenia do wymaganych rozmiarów i wagi. | |
| snapshot | Temat postu: Re: Konto darmowe vs PRO Lite vs PRO vs Aukcyjne + cennik | |
Witaj, najlepiej napisać e-maila z opisem Twojej sytuacji i prośbą o nie usuwanie zdjęć przez ten czas. Jeżeli chodzi o avatar - zgłoszę to jutro, bo dzisiaj i tak nikt nie pracuje... A co do wgrywania zdjęć - PROlite znosi te limity więc nie powinno być problemów. Czy pojawia się jakis komunikat przy wgrywaniu zdjęć? Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| riposter | Temat postu: Re: Konto darmowe vs PRO Lite vs PRO vs Aukcyjne + cennik | |
|
snapshot napisał(a): Witaj, Właśnie nie wiem do kogo napisać gdy już będę wiedział wszystko co i jak . Jeśli możesz to podaj e-maila. najlepiej napisać e-maila z opisem Twojej sytuacji i prośbą o nie usuwanie zdjęć przez ten czas. . Czy pojawia się jakis komunikat przy wgrywaniu zdjęć? Pozdrawiam. Natomiast komunikat pojawia się następującej treści możesz wgrać 100 zdjęć. Chodzi mi o ten płatny PRO Lite smsem. Swoją drogą był bym wielce za tym by roczny abonament też można było opłacać droga sms. Jest to najmniej skomplikowana forma płatności i natychmiastowa. Chodzi mi przynajmniej o te abonamenty z dolnej półki. Pozdrawiam | |
| snapshot | Temat postu: Re: Konto darmowe vs PRO Lite vs PRO vs Aukcyjne + cennik | |
Jeżeli masz ten komunikat, to nie masz aktywnego konta PRO Lite. Pro Lite znosi limity 100 zdjęć. Wygodne jest również opłacenie poprzez przelew kontem internetowym. Mail: fotosik@fotosik.pl _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
|
Chcę na poczcie zapłacić za transfer 72 zeta . Czy w tytule oprócz Fotosik riposter - musze dodać za transfer ? Czy jest to wiadomo o co chodzi i to nie jest zaden abonament
| |
| fotosik | Temat postu: Re: Konto darmowe vs PRO Lite vs PRO vs Aukcyjne + cennik | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
W tytule przelewu zawsze podajemy tylko swój Login i hasło Fotosik. Jak przelew do nas dociera, fotosikowe konto zostaje doładowane i tam sami decydujecie na co te pieniądze przeznaczyć, czyli zaznaczacie w Portfelu jakiś abonament, albo wybieracie odpowiednią opcję w Moje Transfery. | |
|
Wykupiłem pakiet transferu 50 GB z myślą że owe 50 GB będzie do wyczerpania. Nie wiedziałem że jest do tego jeszcze limit czasowy - Ważność wykupionego pakietu transferu ważny do 2011-11-25. Czy po przekroczeniu limitu czasu moje wykupione GB przepadną lub mimo posiadanych niewykorzystanych środków foty będą blokowane ? Gdybym wiedział o limicie czasowym na pakiet 50 GB wybrał bym funkcje rozliczaj automatycznie. Ta chyba nie ma limitu czasowego ? Jak to teraz będzie wyglądać a w razie czego czy nie ma możliwości na przejście do rozliczania automatycznego ? No chyba że wykupione 50 GB będą do wyczerpania. Wtedy nie ma sprawy i jest wszystko OK. Pozdrawiam.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości