| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| eurb | Temat postu: konta lajt | |
![]() Dołączył 18 Lut 2007 19:50 Posty 13 |
Moim zdaniem konta lajt powinny również dostać ikonkę podobnie jak mają to konta pro. Można im przecież dorzucić np żółtą gwiazdkę do profilu, lub jakikolwiek inny znak. Nawet gdybym chciała podarować komuś abonament lajt, nie wiem czy dany użytkownik już go nie posiada. Nie mam informacji czy osoba która przestała wrzucać fotki robi to z powodu blokady, czy też może zniechęciła sie atmosferą która tu ostatnio zapanowała po zmianach. A trudno wszystkich pytać po pw o abonament, bo niektórzy traktują to jako nacisk ze strony "uprzywilejowanych" i próbę zmuszenia ich do zakupu. Co sądzicie o takim pomyśle. _________________ http://eurb.fotosik.pl - codziennie coś nowego:) | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: konta lajt | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
eurb napisał(a): Moim zdaniem konta lajt powinny również dostać ikonkę podobnie jak mają to konta pro. Można im przecież dorzucić np żółtą gwiazdkę do profilu, lub jakikolwiek inny znak. Pół gwiazdki bo to light eurb napisał(a): Nawet gdybym chciała podarować komuś abonament lajt, nie wiem czy dany użytkownik już go nie posiada. Nie mam informacji czy osoba która przestała wrzucać fotki robi to z powodu blokady, czy też może zniechęciła sie atmosferą która tu ostatnio zapanowała po zmianach. Według mnie to wystarczy spytać daną osobę i odpowie eurb napisał(a): A trudno wszystkich pytać po pw o abonament, bo niektórzy traktują to jako nacisk ze strony "uprzywilejowanych" i próbę zmuszenia ich do zakupu. Chcesz wszystkich pytać i im kupować abonament? Ewo Ty masz gest eurb napisał(a): Co sądzicie o takim pomyśle Jak dla mnie jakos można ich wyróżnić, ale czy ja wiem czy trzeba... Oni sami chyba nie czują takiej potrzeby, bo nikt się dotychczas nie upomina o to _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| do góry | zobacz profil offline | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości