| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| chlop83 | Temat postu: Kody linki itp | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:28 Posty 29 |
Uważam że należałoby poświęcić więcej uwago na kody m.in HTML. dokładniej chodzi mi o to, żeby była mozliwość wygenegowania jednocześnie kodów do kilku fotografii... albo do całego albumu.
Druga sprawa to to, żeby była możliwośc wyświetlenia zdjęć z danego albumu w sposób podobny do wyświetlania wszystkich fotek. Co o tym sądzicie? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BBR | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:51 Posty 10 |
do całego albumu to nie, tylko do wybranych zdjęć, pozdrawiam | |
| Forix | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sty 2006 23:10 Posty 150 |
Przyznam że ciekawa propozycja, faktycznie czasem ktoś na forum chce wstawić całą batalie obrazków i taka funkcja napewno by to ułatwiła. Postaramy się to wdrożyć.
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Ja bym z chęcią zaznaczył 3 pierwsze odpowiedzi w ankiecie _________________
| |
| SiReK | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sty 2006 23:43 Posty 30 |
Wszystko ładnie i pięknie, ale boje się, że niektórzy użytkownicy nie rozumieją sugestii ankiety.
Więc tak drodzy moi... chodzi o to (głosujcie na TAK), by można było sobie zaznaczyć powiedzmy 15 wybranych obrazków z naszego panlu i za pomocą jednego kliknięcia wygenerować dla nich kody jedn pod drugim. Taka sama opcja odnośnie generowania jednym kliknięciem kodów do wybranych (całych) albumów:) Więc głosujemy na TAK, a nasza kochona obsługa nam to zapewni:)))) _________________ ................. Pozdrawiam ..::SiReK::.. | |
| Zhai | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 19:55 Posty 9 |
Hej wszystkim - mój pierwszy post tutaj Jestem jak najbardziej za, najlepiej, gdyby była możliwośćx po uploadzie kilku obrazków wyboru czy chcę widzieć kody czy nie. Lub umożliwić predefiniowanie widzianych kodów po uploadzie, bo i tak doddawanie kilku obrazków jest tylko dla zarejestrowanych. Obrazki bardzo często daje sie jako miniatury na fora(1), więc ten kod powinien być pokazywany jako rozwiązanie doraźne, jeżeli potrzebujecie więcej czasu na implementację rozwiązania które zaproponowałem. | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Jasne, że takowa opcja się przyda !
Prezdewszystkim generowanie kodów z albumów, a także z wybranych zdjęć manualnie z pośród tych co mamy u siebie _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| batibat | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
SiReK napisał(a): Wszystko ładnie i pięknie, ale boje się, że niektórzy użytkownicy nie rozumieją sugestii ankiety.
Więc tak drodzy moi... chodzi o to (głosujcie na TAK), by można było sobie zaznaczyć powiedzmy 15 wybranych obrazków z naszego panlu i za pomocą jednego kliknięcia wygenerować dla nich kody jedn pod drugim. Taka sama opcja odnośnie generowania jednym kliknięciem kodów do wybranych (całych) albumów:) Więc głosujemy na TAK, a nasza kochona obsługa nam to zapewni:)))) O mam taką nadzieje _________________
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Czyli ja dobrze zrozumiałem. Temat był jasno napisany przecież _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| SiReK | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sty 2006 23:43 Posty 30 |
Ty może rozumiesz, ale jest wiele osób, które tego nie rozumieją.
_________________ ................. Pozdrawiam ..::SiReK::.. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości