| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kinia121 | Temat postu: Kodak Z740 czy macie z nim jakieś problemy? | |
![]() Dołączył 11 Kwi 2007 14:27 Posty 1 |
Jestem posiadaczką tego aparatu i zastanawiam sie czy inni posiadacze tego aparatu mają podobny problem z tym aparatem , nie wiem czy jest to wogóle problem ale sie zastanawiam dlaczego nieraz słychać jakieś dziwne szumy w tym aparacie takie delikatne , jest włączony ale nie robie zdjęć ale słysze że z aparatu dochodzą jakieś szumy i zastanawiam sie czy w innych aparatach tak samo jest? Czy macie jakies problemy z tym aparatem , bo mi czasem zdjęcia wychodzą nieostre kiedy aparat jest nastawiony na robienie zdjęć w ruchu .
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| punk1974 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 05 Maj 2007 08:47 Posty 1 |
ja kupiłem model Z710 i zepsuł sie po trzech dniach | |
| carmella | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 11:26 Posty 14 |
Ja mam easy share Z 740 juz prawie półtora roku. Odpukać, nic mi nie szumi w śroku ani się nie psuje. Właściwie to moja pierwsza cyfrówka i na początku była pełna euforia. Teraz już trochę mniej - głównie chodzi o szumy na zdjęciach, coś chyba za bardzo drży mi ręka (a za używkami nie przepadam).
Niestety aparaty, które pewnie by zaspokoiły moje życzenia są poza moim zasięgiem finansowym na ten moment. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości