| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fotoalbum | Temat postu: Kod Syndykacj Toolbar do wstawienia na stronie | |
![]() Dołączył 01 Gru 2006 23:22 Posty 9 |
Witam
Nie udało mi się czegoś takiego znaleźć wiec zapytam się czy byłaby możliwość wprowadzania takiego kodu do pobrania, który można dodać w dowolnym miejscu np. na forum. Mam utworzony dział "Album Forum" i chiałbym, żeby w szybki sposób użytkownik mógł dodać zdjęcie, które automatycznie dodawane byłoby do tematu (czyli do albumu) na forum. Coś podobnie wyglądającego jest na tym forum. Jednak mi chodz, żeby dodatkowo można było podać swój adres www do którego miejsca będzie dodawane automatycznie zdjęcie.
Sposób działania > wstawiam zdjęcie za pomocą tego okienka > zdjęcie automatycznie ładuje mi się do Albumu. Np. Ostatnio dodane zdjęcia Fot.1
Fot. 2
// Edit: Pozwoliłem sobie zamieścić ankietę pilotarzową Ostatnio edytowany przez fotoalbum, 09 Lut 2007 22:27, edytowano w sumie 1 raz | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| lukjan | Temat postu: | |
![]() Dołączył 19 Cze 2006 12:56 Posty 64 |
no fajna opcja, przydalaby sie.
_________________ Łukasz Janik | |
| fotoalbum | Temat postu: | |
![]() Dołączył 01 Gru 2006 23:22 Posty 9 |
Widzę, żę bardzo małe zainteresowanie jest użytkowników tą modyfikacją.
Pozdrawiam _________________ ![]() Łomża :: Forum :: Portal | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Fizycznie jest to nie możliwe do zrobienia.
Fotosik to fotosik, Twoje forum to Twoje forum. Nie ma możliwości całkowitej integracji tych 2 serwisów. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości