| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| maria | Temat postu: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia? | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 11:20 Posty 3 |
czy ktos moze mi poradzić jaki aparat robi wyraźne duze zbliżenia..........bez statywu, prawie z biegu , no może z marszu..............w obecnej chwili robie sony H-50..........pozdrawiam!
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia? | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
I nie jesteś mario zadowolona z tego Sony? Ma całkiem duży zoom - 15x.
| |
| nomax | Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia? | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 11:08 Posty 20 |
Może coś z serii super zoomów Fuji, na przykład Finepix S3300 ? Zoom 26x ! Ale na ile jest to zabieg marketingowy a na ile na prawde użyteczna właściwość, to trzebaby zapytać użytkowników takiego sprzętu. | |
| do góry | zobacz profil online | |
| maria | Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia? | |
|
Dołączył 09 Sie 2006 11:20 Posty 3 |
zadowolona jestem z soniaka..............ale myślałam że moze cos co bardziej przybliza......................mysle że nalezy samemu sprawdzic , tylko czy w sklepie dadza pstryknąć?
| |
| fotosik | Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia? | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Nie powinno być z tym problemu. Warto wziąć swoją kartę pamięci i porobić parę testowych fotek. Inna sprawa, że testowanie długich zoomów w warunkach sklepowych (kiepskie oświetlenie) może przynieść rozczarowujące efekty jeśli chodzi o jakość zdjęć | |
| fotoreporter24 | Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia? | |
|
Dołączył 13 Lip 2011 09:30 Posty 1 |
Ja mam fujifilm finepix s4000 30x i zdj robie ze zoomem z odległości nawet 5 km i wychodzę super
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości