Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 09:11

AutorWiadomość
Temat postu: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia?Post Wysłany: 15 Sty 2011 17:35
Dołączył 09 Sie 2006 11:20 Posty 3
czy ktos moze mi poradzić jaki aparat robi wyraźne duze zbliżenia..........bez statywu, prawie z biegu , no może z marszu..............w obecnej chwili robie sony H-50..........pozdrawiam!
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia?Post Wysłany: 17 Sty 2011 10:37
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
I nie jesteś mario zadowolona z tego Sony? Ma całkiem duży zoom - 15x.
Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia?Post Wysłany: 17 Sty 2011 10:42
Dołączył 09 Sie 2006 11:08 Posty 20
Może coś z serii super zoomów Fuji, na przykład Finepix S3300 ? Zoom 26x !
Ale na ile jest to zabieg marketingowy a na ile na prawde użyteczna właściwość, to trzebaby zapytać użytkowników takiego sprzętu.
do góryzobacz profil online
Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia?Post Wysłany: 29 Sty 2011 07:06
Dołączył 09 Sie 2006 11:20 Posty 3
zadowolona jestem z soniaka..............ale myślałam że moze cos co bardziej przybliza......................mysle że nalezy samemu sprawdzic , tylko czy w sklepie dadza pstryknąć?
Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia?Post Wysłany: 31 Sty 2011 09:20
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Nie powinno być z tym problemu. Warto wziąć swoją kartę pamięci i porobić parę testowych fotek. Inna sprawa, że testowanie długich zoomów w warunkach sklepowych (kiepskie oświetlenie) może przynieść rozczarowujące efekty jeśli chodzi o jakość zdjęć :)
Temat postu: Re: jaki aparat robi wyraźne duże zbliżenia?Post Wysłany: 13 Lip 2011 18:54
Dołączył 13 Lip 2011 09:30 Posty 1
Ja mam fujifilm finepix s4000 30x i zdj robie ze zoomem z odległości nawet 5 km i wychodzę super
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 6 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania