| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| tomekp254 | Temat postu: jak wylaczyc zdjecie | |
|
Dołączył 30 Sty 2011 20:19 Posty 1 |
witam ! ! ! jak na fotosik.pl wylaczyc zdjecie z trwajacej juz aukcji na allegro | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: jak wylaczyc zdjecie | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Można je albo usunąć z fotosikowego konta, albo skorzystać z opcji podmiany zdjęcia i wrzucić w to miejsce inną fotkę, czy też dowolną grafikę (np samo białe tło). Przy czym opcja podmiany zdjęć dostępna jest tylko w kontach PRO i Aukcyjnych. | |
| robi1976 | Temat postu: Re: jak wylaczyc zdjecie | |
|
Dołączył 02 Kwi 2007 20:28 Posty 8 |
witam mam konto aukcyjne (zakupiłem dla testów) wygenerowałem kod galerii wkleiłem na aukcje - wszystko ładnie i pięknie tylko gdy usuwam lub podmieniam grafiki na aukcjach pokazuje stare zdjęcia dopiero gdy kliknie się w odnośnik (stare zdjęcie) wyskakuje nowe zdjęcie co można z tym zrobić lub co może ja źle robię? | |
Po podmianie zdjęcia, powinny zmienić się wszystkie wersje zdjęcia, czyli miniaturki, średni rozmiar i pełny. Czasami, krótki po podmianie, może się zdarzyć, że któryś rozmiar wyświetla się jeszcze w starszej wersji. A czasami po prostu przeglądarka wyświetla z pamięci podręcznej starszą wersję fotki, należy wtedy odświeżyć ją, najlepiej wraz z oczyszczeniem pamięci podręcznej ! Jeśli przez dłuższy czas wyświetlają się starsze wersje fotek, poprosimy o przesłanie formularzem przykładowych linków. | |
|
dziękuję za szybką odpowiedź sprawdzę czy po wyczyszczeniu przeglądarki coś się zmieni mam jeszcze jedno pytanie czy da radę ustawić galerię, żeby sortowała zdjęcia alfabetycznie? wiem, że można ustawić kolejność ręcznie... | |
|
witam ponownie wyczyściłem przeglądarkę , sprawdziłem i nadal lipa... sprawdzane również na innych komputerach wyświetlają się obrazki które już usunąłem wczoraj na aukcji: http://allegro.pl/spiochy-duzy-wybor-r- ... 10302.html nie powinny wyświetlać się zdjęcia nr 48 74 i 81 (zostały usunięte z galerii) sprawdzałem na IE i FIREFOXie proszę sprawdzić w czym jest błąd Ostatnio edytowany przez robi1976, 21 Lut 2011 13:26, edytowano w sumie 1 raz | |
|
halo odezwie się ktoś w tej sprawie? | |
|
HALO niedługo kończy mi się abonament i nie wiem czy mam go przedłużać? chciałbym wiedzieć czy to chwilowa usterka? | |
Zdjęcia te zostały podmienione na inne, czy usunięte całkowicie z konta ??
| |
|
przecież napisałem: "wyświetlają się obrazki które już usunąłem wczoraj" zostały usunięte z galerii - chyba, że to nie wystarczy? | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości