| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| batibat | Temat postu: Ikonki | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
Witam!
co sądzicie o takim pomyśle: Ktoś uploaduje fotkę. Po uploadowaniu ma opcję zmniejsz do ikony. Ma możliwość zmiany wielkości ikon/y (16x16, 32x32). serwis generuje plik .ico i dzięki temu nie trzeba instalować na komputerze innych programów które tworzą tego typu plik. Jeżeli byśmymieli już wiele ikon trzeba by było je posegregowac. wybieramy stworzone ikony i tworzymy plik (bibliotekę ikon) (rozszeżenie : .icl) Było by to bardzo fajne rozwiązanie co o tym myślicie??? Ja osobiście chcałbym pozmieniac znane wszystkim ikony np. Mój komputer i zastąpić własnymi oryginalnymi. Co o tym sądzicie? _________________
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Jestem za (BTW: po co pisać o tym na raz w dwóch postach Pozdrówki Ostatnio edytowany przez Juzek 15 Sty 2006 13:22, edytowano w sumie 2 razy | |
| batibat | Temat postu: | |
Ale w tamtym temacie pisze się o wszystkim a tutaj pisze się tylko o tych ikonkach. _________________
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Dla mnie może być, ale nie koniecznie.
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Raczej nie skorzystam z tego...
_________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| kkrzysiu | Temat postu: | |
![]() Dołączył 11 Sty 2006 13:13 Posty 52 |
Weź sobie pierwszy lepszy program graficzny i zmień jakieś zdjęcie do rozmiarów 16x16.
To jest raz, a dwa jak ktoś chce to sobie zamieni sam rozszerzenie, bez przesady. Może jeszcze transformacje z gif do jpg, z jpg do png itd. Jak dla mnie całkowicie bez sensu. btw. A jak chcesz sobie pozamieniać ikonki "na jakieś wypasione" to poszukaj w necie - jest ich całe multum Polecam google.com | |
| batibat | Temat postu: | |
kkrzysiu napisał(a): Weź sobie pierwszy lepszy program graficzny i zmień jakieś zdjęcie do rozmiarów 16x16.
To jest raz, a dwa jak ktoś chce to sobie zamieni sam rozszerzenie, bez przesady. Może jeszcze transformacje z gif do jpg, z jpg do png itd. Jak dla mnie całkowicie bez sensu. btw. A jak chcesz sobie pozamieniać ikonki "na jakieś wypasione" to poszukaj w necie - jest ich całe multum Polecam google.com Jak się tak zmienia rozszeżenia to te pliki tracą na jakości 8) _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości