Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 08:44

AutorWiadomość
Temat postu: Generator aukcji-kodyPost Wysłany: 03 Mar 2010 23:04
Dołączył 14 Kwi 2008 12:50 Posty 1
mam problem!
Na koncie aukcyjnym po stworzeniu galerii i szablonu generuje kod na aukcje allegro i wklejam na odpowiedniej zakładce na allegro,jednak gdy daję podgląd jak wygląda strona z moją aukcją zdjęć nie widać , widać tylko te kody w języku html, którego ja nie znam. Wcześniej jak wklejałam kod to na podglądzie widziałam swoje zdjęcia umieszczone między tekstem tak jak chciałam, opis aukcji przeplatany zdjęciami . Allegro wyświetla mi komunikat że jakieś niedozwolone znaki java script i html? Coś się zmieniło? allegro jakieś blokady wprowadziło?
Może ktoś mi podpowie jak zrobić żeby dodać zdjęcia do allegro, i żeby opis przedmiotu przeplatany był zdjęciami.POMOCY!!!! :o
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Generator aukcji-kodyPost Wysłany: 04 Mar 2010 05:36
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488
Witaj,
problem ten zgłaszam dalej, ale napisz jeszcze czy po dodaniu aukcji widać zdjęcia czy nie? Piszesz tylko o podglądzie...
Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Generator aukcji-kodyPost Wysłany: 04 Mar 2010 08:44
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Kody są cały czas te same, nic w generatorze się nie zmieniło. Proszę się upewnić, czy na pewno kod jest wklejany w prawidłowe miejsce (bo z opisu wynika tak jakby kod był wklejony do edytora wizualnego aukcji) lub ewentualnie przesłać nam ten kod, sprawdzimy.
Temat postu: Re: Generator aukcji-kodyPost Wysłany: 15 Kwi 2010 13:13
Dołączył 06 Lip 2008 21:28 Posty 1
Ja mam ten sam problem, zawsze dodawałam zdjęcia na allegro korzystając z kodów Fotosika i było dobrze, teraz wyświetla mi komunikat że jakieś nie dozwolone znaki java script i html? Wiem teraz że Allegro sprzedaje kody na aukcję czyli zablokowali dostęp do generatora kodów. Proszę o odpowiedź.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 4 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania