| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| batibat | Temat postu: Galeria internetowa | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 16:06 Posty 233 |
a co sadzicie o tym:
Co prawda fotosik.pl umożliwia tworzenie albumów ale niektórzy by chcieli jakoś ładniej utworzyć swoją galerie. Np. jakby można było wybrać dane obrazki oraz jakiś kolorowy motyw tej strony. Wszystko by zostalo wygenerowane i opublikowane pod adresem np. www.nazwa.galeria.fotosik.pl oczywiście była to by opcja dla zarejestrowanych co o tym myślicie??? Oczywiście w każdej chwili autor mogłby wyrzucić dany obrazek lub dodać kolejny. Przydały by się tam komentarze.... Co o tym sądziecie??? prosze o wypowiedzi... _________________
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Opcja galerii ze skórkami mogła by być ciekawym rozwiązaniem !
Jestem ZA 8) _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| BBR | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 08:51 Posty 10 |
jestem za _________________ Ortografia
| |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Sugerurje żeby zamiast tworzyć galerie zmodyfikować albumy tak żeby wyglądały jak galeria | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Ja to zrozumiałem po prostu tak, że "albumy będą miały dodatkowe skórki, dzięki którym bedzie można zmieniać ich wygląd" _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| batibat | Temat postu: | |
Miałem na myśli to by opcja albumów została ale żeby również pojawiła się opcja "ładniejszych" galerii:
looknijcie tutaj:
i tu:
o coś takiego właśnie mi chodzi _________________
| |
| Juzek | Temat postu: | |
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
Oczywiście poza dodanymi przez grafików fotosika, możliwość stworzenie swojej Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Juzek 15 Sty 2006 13:23, edytowano w sumie 2 razy | |
W zabawę w tworzenie nowych własnych skorek by sie bawili jedynie naprawdę zaawansowani użytkownicy fotosika 8)
![]() Dołączył 12 Sty 2006 16:35 Posty 155 |
A gdyby mechanizm polegał na podmianie picturek, które teraz budują strone Pozdrówki Ostatnio edytowany przez Juzek 15 Sty 2006 13:23, edytowano w sumie 2 razy | |
Ja bym z tworzenia nowych własnych skórek nie korzystał....
Proponuje dac dużo skinów standardowych.... _________________
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości