| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wawerj | Temat postu: Fotosik nie działa mi w IE | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
witam
Jak w temacie, w przeglądarce IE odpala sie pierwsza strona, ale już moje zdjęcie, moje albumy już się nie odpalaja. Korzystam więc z przegladarki FF ale jest ona wolniejsza. Może ktoś wie co mam zrobic żeby fotosik działał mi w IE tak jak kiedys pozdrawiam _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| lukjan | Temat postu: Re: Fotosik nie działa mi w IE | |
![]() Dołączył 19 Cze 2006 12:56 Posty 64 |
wawerj napisał(a): witam
Jak w temacie, w przeglądarce IE odpala sie pierwsza strona, ale już moje zdjęcie, moje albumy już się nie odpalaja. Korzystam więc z przegladarki FF ale jest ona wolniejsza. Może ktoś wie co mam zrobic żeby fotosik działał mi w IE tak jak kiedys pozdrawiam witam moze przejsc na opera. ie ma duzo luk. _________________ Łukasz Janik | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Sprawdziłem - i na moim IE 7 wszystko działa dobrze.
Znacznie, znacznie wolnej, ale działa i nie ma problemów z nawigacją po serwisie fotosik. Może wyczyść ciasteczka i pliki temp w przeglądarce IE ? _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| wawerj | Temat postu: | |
Zrobiłem to wszystko ale mi nadal nie działa.
Ja mam połączenie z internetem bezprzewodowe - moze to przez mojjego operatora tak sie dzieje ? Opera w ogóle nie chodzi. Ponadto mam straszne problemy żeby wgrywać zdjęcia na fotosika- na ogół robie to w nocy bo w dzień nie chce mi się nic wgrac- ewentualnie po 1-3 zdjec. może go sformatowac. _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Porozmawiaj ze znajomymi z sieci, czy też mają takie problemy jak Ty.
Jak nie to może faktycznie format pomoże. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| rziomber | Temat postu: | |
|
Dołączył 23 Lip 2006 01:38 Posty 21 |
Skorzystaj z serwera proxy, np w3cache.icm.edu.pl port 8080
_________________ Pozdrawiam Radosław Ziomber www.astrofizyka.info | |
| tanja | Temat postu: Na POMOC!!! | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 10:58 Posty 4 |
BlueMan napisał(a): Porozmawiaj ze znajomymi z sieci, czy też mają takie problemy jak Ty.
Jak nie to może faktycznie format pomoże. Problemy są od wczoraj-zarówno w IE,jak i w Mozilli Firefox.W Szczecinie,w Warszawie,w Gdańsku-nie ma znaczenia.Wyskakuje stek informacji,jak podaje "rudimagx" na http://www.fotosik.pl/forum/strona-si-s ... -vt686.php Działam na forum przyrodniczym z obserwacją gniazd bocianich i nie mogę wrzucać ich na "swój"serwer.To nie wina komputera,czy też przeglądarki,ale serwera FOTOSIKA. O rany.Zrób coś BlueMan. Ostatnio edytowany przez tanja, 22 Mar 2007 17:44, edytowano w sumie 1 raz | |
| bilka | Temat postu: Pomocy! | |
|
Dołączył 25 Paź 2006 17:15 Posty 3 |
tak u mnie też nie działa!!! To wina FOTOSIKA! Nie pokazuje zdjęć tylko krzyżyki. A po 2 nie wysyła w ogóle zdjęć Zróbcie coś
| |
| tanja | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 10:58 Posty 4 |
Wygląda na to,że Fotosik działa już.Można dodawać zdjęcia.Przynajmniej sprawdziłam to na dwóch.DZIĘKUJĘ. | |
| wawerj | Temat postu: | |
Dzisiaj też mam problemy z wrzucaniem zdjęć na fotosika.Nie wiem czy to wina moja czy fotosika. Nie moge otworzyć strony Dodaj zdjęcia.
Pojawia sie : BŁĄD Żądany URL nie może zostać sprowadzony Podczas sprowadzania URL-a: http://www.fotosik.pl/del.php? wystąpił następujący błąd: * sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar Squid nie otrzymał żadnych danych w odpowiedzi na to żądanie. Generated Tue, 10 Apr 2007 20:19:13 GMT by w3cache.lukman.pl (squid/2.5.STABLE14) _________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości