| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wimmer | Temat postu: Flock a Fotosik | |
![]() Dołączył 20 Paź 2006 09:58 Posty 3 |
O ile wiem, jest API do tworzenia definicji składnic fotograficznych rejestrowanych we Flocku. Przydałoby się zintegrowanie Flocka z Fotosikiem, aby działał podobnie, jak z Flickrem i Photobucketem.
Pomarzyć zawsze można | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
He he gdyby nie to, kto napisał ten post pewnie bym napisał, że na pisanie cudów dla przeglądarki jakiej używa ułamek promila osób to teraz nie mamy czasu Ale poważnie to rzeczywiście nie jesteśmy w stanie zajmować się w tej chwili takimi rzeczami, niemniej obiecuję, że takie rzeczy jak Flock, linux czy mac nie będą przez nas permanentnie olewane. Niemniej jednak w tej chwili nasz budżet nie pozwala na zajmowanie się takimi specjalizowanymi rzeczami. _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| wimmer | Temat postu: | |
Agrest napisał(a): Ale poważnie to rzeczywiście nie jesteśmy w stanie zajmować się w tej chwili takimi rzeczami, niemniej obiecuję, że takie rzeczy jak Flock, linux czy mac nie będą przez nas permanentnie olewane. Niemniej jednak w tej chwili nasz budżet nie pozwala na zajmowanie się takimi specjalizowanymi rzeczami.
Ja raczę myślę, że to może być zrobione w ramach open source, jak sam Flock i jego rozszerzenia. Gdyby problem publicznie zaistniał, to może i znajdą się jacyś herosi, którzy to zrobią. | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Jeśli mówimy o Fotosik API to jak najbardziej taka rzecz istnieje póki co na potrzeby choćby Fotosik Managera. Ale póki co wersji publicznej nie ma i myślę, że najbliższe 2-3 miesiące się nie pokaże.
Ale generalnie jestem za i jeśli ci herosi są to proszę o informacje czego od fotosika potrzebują _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| wimmer | Temat postu: | |
Agrest napisał(a): Ale generalnie jestem za i jeśli ci herosi są to proszę o informacje czego od fotosika potrzebują
Wrzuciłem temat u siebie w blogu i czekam na herosów http://poradnikwebmastera.blox.pl/2006/ ... tosik.html | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
A dla mnie obeznanych w temacie, to co to jest, co to znaczy ?! 8)
_________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość