| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| wardrobe4you | Temat postu: dodawanie zdjęć do Allegro | |
|
Dołączył 15 Maj 2010 14:49 Posty 2 |
Witam, Chcialam dodac zdjecie do aukcji w Allegro wykorzystując link głównego zdjęcia, niestety pojawia się tylko mały kwadracik ?(1 X 1cm) bez zdjecia. Czy ktos moze mi powiedziec czemu? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: dodawanie zdjęć do Allegro | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, Kliknij w "Moje zdjęcia" i następnie przy wybranym zdjęciu "pobierz pozostałe kody". Tam masz trzy rubryki które Cię powinny interesować. Część "Kody na Blogi, Strony WWW oraz Aukcje Internetowe:". Wklej jeden z nich. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| lui83 | Temat postu: Re: dodawanie zdjęć do Allegro | |
|
Dołączył 03 Paź 2010 11:17 Posty 1 |
witam mam wlasnie ten sam problem ze zmniejszylam zdjecie i tak nie wchodzi mi o jakich kodach jest mowa bo ja nie bardzo rozumiem ,a chce wstawiac zdjecia za darmo ,,prosze napisac mi krok po kroku jak zrobic zeby mi sie zdjecia wyswietlaly a nie kwadraciki z ktorych nic nie widac,zdjecia mi znikaja:(((( prosze o szybkoa pomoc ,bo wystawilam aukcje i nie widac zdjec w ogole oprocz jednego za ktory zaplacilam a chce ominac wszelkie oplaty,wiem ze mozna wklejac zdjecia za darmo ... pomocy.. | |
| fotosik | Temat postu: Re: dodawanie zdjęć do Allegro | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Tak jak napisał Snapshot - przejdź do zakładki Moje Zdjęcia, przy wybranym zdjęciu poszukaj linku "Pobierz pozostałe kody". Otworzy się okienko, z kodami, wśród których są m.in. kody do wstawiania fotek na aukcje. Umieść taki kod w aukcji i fotka z Fotosika będzie się wyświetlać na aukcji.
| |
| greeegory | Temat postu: Re: dodawanie zdjęć do Allegro | |
|
Dołączył 20 Paź 2010 13:25 Posty 1 |
Dzięki za posta - konkretnie i przydatnie | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości