Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
11 Lut 2012 19:00

AutorWiadomość
Temat postu: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 19 Lut 2010 18:43
Dołączył 02 Wrz 2008 17:19 Posty 20
Mogę wiedzieć dlaczego nie mogę wrzucać zdjęć skoro wykupiłam sobie 1 GB transferu ? Ciągle wyskakuje mi komunikat, że przekroczyłam limit, ale 15 minut temu dokupiłam transfer i dalej jest to samo.
proszę o sprawdzenie tego, bo skoro za to zapłaciłam to chcę z tej funkcji korzystać.

Nowy wygląd jest po prostu beznadziejny, wcześniejszy był lepszy. Poza tym strasznie muli, a zakładka transfery wcale mi się nie otwiera tylko ciągle mam ładownie :roll: było wszystko dobrze to oczywiście trzeba było wszystko zepsuć.
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 19 Lut 2010 19:05
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
Witaj,
zgłaszam to dalej. Problem do rozwiązania dla adminów.
Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 20 Lut 2010 16:23
Może w końcu szanowni Admini powiedzieliby mi dlaczego NADAL nie mogę nic wstawiać, bo pojawia mi się komunikat, że przekroczyłam limit. Wczoraj wykupiłam transfer i NADAL nie mogę z niego korzystać. To już jest chamstwo. I Wy chcecie, żeby ludzie korzystali z Waszego serwisu kiedy tutaj ciągle coś nie działa, albo coś Ci blokuje wstawianie fotek ?
Weźcie się wreszcie za ten serwis, bo ile można czekać ? Ciągle coś niby ulepszacie, a za każdym razem jest coraz gorzej niż wcześniej.

z największymi wyrazami szacunku ;)
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 21 Lut 2010 09:32
Niestety, ale weekend jest dniem wolnym od pracy ;)
Zapewne w poniedziałek sprawa ruszy :)
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 21 Lut 2010 12:13
No dobrze to poczekam w takim razie. Mam nadzieję, że to się da naprawić, bo chciałam kupić sobie roczne konto, a chcę żeby wszystko należycie działało zanim to zrobię.

pozdrawiam
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 23 Lut 2010 16:24
Cholera jasna, czemu nadal nic nie mogę wrzucić skoro mam dokupiony transfer ? ile jeszcze razy mam się przypominać, żeby w końcu ktoś się tym zajął ? i Wy chcecie, żeby ludzie kupowali konta premium, jak co jakiś czas coś nie działa ? od piątku się z tym męczę, ale żadnej reakcji z Waszej strony jak zawsze nie ma. Ciągle pojawia mi się komunikat, że przekroczyłam limit, ale jak mogę go przekroczyłam skoro go kupiłam kilka dni temu i nie zdążyłam z niego skorzystać, bo oczywiście coś padło na serwerze.
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 23 Lut 2010 17:06
Witaj,
wyslę po raz kolejny zgłoszenie. Niestety nic więcej pomóc nie mogę...
Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 23 Lut 2010 17:10
To mam napisane jak wchodzę w transfery

Pozostało Ci jeszcze 0.808 GB transferu do wykorzystania
(0.808 GB to suma transferu w ramach konta i dostępnego transferu dodatkowego)

Statystyki transferu
Miesięczny limit transferu 1 GB
Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.192 GB (19.17 %)
Dostępny transfer w tym miesiącu 0.808 GB (80.83 %)
Nierozliczony transfer ruchu zewnętrznego 0 GB
Zablokowanych zdjęć łącznie 0
Zablokowanych oczekujących na usunięcie 0
Zablokowanych w okresie rozliczeniowym 0

no i właśnie kupiłam sobie roczny transfer lite coś tam, pieniążki już przelałam i ciekawe czy nadal będę miała problemy czy w końcu się ruszą i coś z tym zrobią.
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 23 Lut 2010 17:15
Nie wpadłem wcześniej na coś.
Ile masz wgranych zdjęć na swoje konto? Bo jeżeli 100, to wszystko jasne :) Blokada dla konta darmowego.
Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ?Post Wysłany: 24 Lut 2010 09:32
Proszę Pana, nie mam już konta darmowego. W piątek kupiłam dodatkowy transfer 1gb smsem, a nic nie mogę wrzucać. A wczoraj kupiłam roczne konto Lite i też nie mogę nic wrzucać, a pieniążki już wczoraj przelałam. Proszę się tym zająć, bo bardzo mi zależy.

Ostatnio edytowany przez madziak690, 24 Lut 2010 16:35, edytowano w sumie 1 raz

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz

Idź do strony 1, 2, 3 

Strona 1 z 3 [ 23 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania