| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| madziak690 | Temat postu: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
![]() Dołączył 02 Wrz 2008 17:19 Posty 20 |
Mogę wiedzieć dlaczego nie mogę wrzucać zdjęć skoro wykupiłam sobie 1 GB transferu ? Ciągle wyskakuje mi komunikat, że przekroczyłam limit, ale 15 minut temu dokupiłam transfer i dalej jest to samo. proszę o sprawdzenie tego, bo skoro za to zapłaciłam to chcę z tej funkcji korzystać. Nowy wygląd jest po prostu beznadziejny, wcześniejszy był lepszy. Poza tym strasznie muli, a zakładka transfery wcale mi się nie otwiera tylko ciągle mam ładownie | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Witaj, zgłaszam to dalej. Problem do rozwiązania dla adminów. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| madziak690 | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
Może w końcu szanowni Admini powiedzieliby mi dlaczego NADAL nie mogę nic wstawiać, bo pojawia mi się komunikat, że przekroczyłam limit. Wczoraj wykupiłam transfer i NADAL nie mogę z niego korzystać. To już jest chamstwo. I Wy chcecie, żeby ludzie korzystali z Waszego serwisu kiedy tutaj ciągle coś nie działa, albo coś Ci blokuje wstawianie fotek ? Weźcie się wreszcie za ten serwis, bo ile można czekać ? Ciągle coś niby ulepszacie, a za każdym razem jest coraz gorzej niż wcześniej. z największymi wyrazami szacunku | |
| snapshot | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
Niestety, ale weekend jest dniem wolnym od pracy Zapewne w poniedziałek sprawa ruszy _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| madziak690 | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
No dobrze to poczekam w takim razie. Mam nadzieję, że to się da naprawić, bo chciałam kupić sobie roczne konto, a chcę żeby wszystko należycie działało zanim to zrobię. pozdrawiam | |
Cholera jasna, czemu nadal nic nie mogę wrzucić skoro mam dokupiony transfer ? ile jeszcze razy mam się przypominać, żeby w końcu ktoś się tym zajął ? i Wy chcecie, żeby ludzie kupowali konta premium, jak co jakiś czas coś nie działa ? od piątku się z tym męczę, ale żadnej reakcji z Waszej strony jak zawsze nie ma. Ciągle pojawia mi się komunikat, że przekroczyłam limit, ale jak mogę go przekroczyłam skoro go kupiłam kilka dni temu i nie zdążyłam z niego skorzystać, bo oczywiście coś padło na serwerze.
| |
Witaj, wyslę po raz kolejny zgłoszenie. Niestety nic więcej pomóc nie mogę... Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
To mam napisane jak wchodzę w transfery Pozostało Ci jeszcze 0.808 GB transferu do wykorzystania (0.808 GB to suma transferu w ramach konta i dostępnego transferu dodatkowego) Statystyki transferu Miesięczny limit transferu 1 GB Wykorzystany transfer w tym miesiącu 0.192 GB (19.17 %) Dostępny transfer w tym miesiącu 0.808 GB (80.83 %) Nierozliczony transfer ruchu zewnętrznego 0 GB Zablokowanych zdjęć łącznie 0 Zablokowanych oczekujących na usunięcie 0 Zablokowanych w okresie rozliczeniowym 0 no i właśnie kupiłam sobie roczny transfer lite coś tam, pieniążki już przelałam i ciekawe czy nadal będę miała problemy czy w końcu się ruszą i coś z tym zrobią. | |
Nie wpadłem wcześniej na coś. Ile masz wgranych zdjęć na swoje konto? Bo jeżeli 100, to wszystko jasne _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
Proszę Pana, nie mam już konta darmowego. W piątek kupiłam dodatkowy transfer 1gb smsem, a nic nie mogę wrzucać. A wczoraj kupiłam roczne konto Lite i też nie mogę nic wrzucać, a pieniążki już wczoraj przelałam. Proszę się tym zająć, bo bardzo mi zależy.
Ostatnio edytowany przez madziak690, 24 Lut 2010 16:35, edytowano w sumie 1 raz | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości