| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| snapshot | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Witaj, zgłaszam Twój temat dalej. Proszę o cierpliwość _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| fotosik | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
Błąd wejścia wyjścia oznacza prawdopodobnie jakieś problemy z serwerami proxy. W przypadku korzystania z przeglądarki Firefox moga pomóc następujące ustawienia przeglądarki: Narzędzia--> Opcje---> Zaawansowane--> Sieć (zakładka) --> Ustawienia---> Automatyczne wykrywanie serwerów proxy dla tej sieci. Jurek2 - co dokładnie oznacza, że nie możesz "wklejać" zdjęć? Gdzie je wklejasz i jak ?? | |
| fotosik | Temat postu: Re: Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer ? | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
I jeszcze tak odnośnie tytułu tego wątku, czyli - "Czemu nie mogę wrzucać zdjęć jak wykupiłam sobie transfer?" Przede wszystkim, nawet przy wykorzystanym czy przekroczonym limicie transferu zdjęcia zawsze można wgrywać! Nie jest to zależne od wielkości transferu Jedyne ograniczenie co do ilości wgrywanych zdjęć posiadają konta darmowe i jest to limit 100 zdjęć. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości