| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| 123niunia123 | Temat postu: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 13 Lut 2008 23:09 Posty 1 |
Po wprowadzeniu nowej strony fotosik kompletnie się rozleciał. Wgranie zdjęć trwa całe wieki. Ludzie po co zmieniać coś co do tej pory działało. Teraz nie działa nic.
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439 |
Witaj, jeżeli chodzi o prędkość, to niestety na chwilę obecną nie posiadam informacji na ten temat. Mogę jedynie podzielić się przypuszczeniem, że jest to związane z "docieraniem" bazy i wszystko wróci do normy Jeżeli chodzi o zmiany - nie da się wszystkim zrobić tak, by im się podobało Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| eurb | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 18 Lut 2007 19:50 Posty 13 |
nie dziala sporo funkcji, m.in edycja opisów i tagów. Panel administracyjny też poszedł trochę w maliny, nowe zdjęcia znajomych to 4 szt i więcej nie da sie zobaczyć. widzę akcje znajomych chociaż mam tą opcje wyłączoną (konto PRO) ja wiem że rozproszone bazy danych są trudne do opanowania, ale bez przesady po to jest faza testów aby to sprawdzić. No i te kolory, fotosik był zielony - dlaczego te pomarńcze teraz?? strona przez to jest mniej czytelna (jak dla mnie) Poczekam chwilę może coś się poprawi, ale...... _________________ http://eurb.fotosik.pl - codziennie coś nowego:) | |
Pewnie na dniach te błędy będą wyeliminowane _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| kszzzz | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 17 Mar 2007 02:03 Posty 4 |
Nie ma możliwości wygenerowania kodów dla wielu zdjęć naraz (dla jednego też)- wyświetla się puste okno. Nie ma możliwości wyświetlenia zdjęć z wybranego albumu, a przynajmniej ja nie widzę takiej możliwości. Zaznaczone zdjęcia się nie podświetlają, więc łatwo o pomyłkę, zwłaszcza, ze oddzielone są od siebie bardzo dyskretnie. Piszę o panelu "Moje zdjęcia". Podoba mi się, że można regulować liczbę zdjęć na stronie. | |
Witaj, ad. 1 - mi działa. Wchodzę we własne zdjęcia, klikam "pobierz pozostałe kody" i są poprawnie wyświetlone. ad. 2 - znów mi działa. Wchodzę we własne albumy, klikam na dany album i przyciskami nawigacji (następne, poprzednie) przeglądam je. ad. 3 - one są od siebie dość daleko i nie wiem co masz na myśli pisząc że można je pomylić. ad. 4 - w starej wersji też tak było Pozdrawiam. Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| eurb | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 18 Lut 2007 19:50 Posty 13 |
kolory na stronie powodują, że na słabszym monitorze jest nieczytelna. Srebrno - błękitna czcionka jest nieporozumieniem. Szara gruba ramka przy zdjęciu też nie poprawia wyglądu, zwłaszcza na fotkach którym autor sam ramki dodał. Wolałabym jednak zielonego fotosika - zawsze to kolor nadziei ( że jednak coś się poprawi _________________ http://eurb.fotosik.pl - codziennie coś nowego:) | |
| ulleczka3 | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 11 Sie 2009 10:09 Posty 3 |
Faktycznie kolorystyka jest fatalna ,i jakośc ogladanych zdjęć też rózna.Najbardziej mnie denerwuje,że jak na bieżąco nie zaglądam to muszę potem przegladać każde zdjęcie po kolei w archiwum,aby odczytać komentarze /a juz sie troche nazbierało zdjęć i czasu nie starcza/czy jest na to inny sposób?Pozdrawiamw głębokim smutku i tęsknocie za dawnym wygladem strony.
| |
| staz | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 24 Kwi 2009 19:55 Posty 4 |
Może mi ktoś powiedzieć jak mam teraz podmienić zdjęcie, chyba zostać pominięty przycisk z wyborem ścieżki pliku na który chcemy zamienić zdjęcie.
| |
| kszzzz | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 17 Mar 2007 02:03 Posty 4 |
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Już się generują kody wybranych zdjęć zdjęć w obrębie ramki Nie zauważyłam opcji - "pokaż zdjęcia z albumu" na stronie "Moje zdjęcia", może po oszołomieniu nową szatą graficzną, ogarnęła mnie ślepota, przepraszam O pomyłce przy zaznaczaniu zdjęć było czysto teoretycznie, jeszcze się nie pomyliłam. Ale moje doświadczenie życiowe mówi, ze jeśli coś po zaznaczeniu podświetla się, to o pomyłkę trudniej. Nie zauważyłam dotąd możliwości regulowania liczby zdjęć na stronie - bardzo przydatna funkcja | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości