Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 07:56

AutorWiadomość
Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem.Post Wysłany: 17 Kwi 2010 14:03
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488
Witaj,
zobacz czy na innej przeglądarce działa tak wolno. Ja sprawdzałem u siebie i działa mi bez zarzutu.
Pozdrawiam.
Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem.Post Wysłany: 20 Kwi 2010 17:19
Dołączył 19 Kwi 2007 10:48 Posty 4
mam firefox - zaktualizowana wersja - lubię tą przeglądarkę ... nie rozumiem dlaczego niby fotosik ma działać na innej a na tej nie działa :roll:

to może na głównej stronie "fotosik" napisze, z którą przeglądarką działa ???
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem.Post Wysłany: 25 Kwi 2010 02:49
Dołączył 15 Maj 2006 22:23 Posty 18
Jestem jednym z pierwszych użytkowników fotosika-doskonale pamiętam początki serwisu.Lubiłam to miejsce,chociaż nie aktywizowałam się(nigdzie tego nie robię).Jednak zawsze wracałam tutaj z uśmiechem-bo przecież pamiętam początki serwisu,początki Forum itd...Mam tutaj mnóstwo zdjęć i od czasu do czasu aktualizowałam swoją kolekcję o wiele nowych.Na tym serwisie jest zapisana historia mojej przygody z Fotografią...Widać jak i czy się rozwinęłam itd...
Dziś znów chciałam powiększyć swoją kolekcję i spotkała mnie naprawdę przykra niespodzianka...O ile jestem w stanie zrozumieć,że każdy chce zarabiać na tym co robi,o tyle nie mogę pojąć metod wprowadzanych przez tut. administrację,zarząd czy co tam...Jest wiele podobnych portali,które z powodzeniem prowadzą tzw.komercyjną działalność bez utrudniania życia darmowym użytkownikom.Kluczem jest zachęcanie użytkowników do wykupywania subskrypcji licznymi bonusami,ułatwieniami użytkowania oraz różnymi "wodotryskami" mniej lub bardziej potrzebnymi.Jednocześnie szary-darmowy użytkownik nie jest do niczego przymuszany,jedynie kuszony do wykupienia abonamentu.
Gdy portal powstawał zachęcałam gdzie mogłam do korzystania z niego.Był darmowy,dostępny i przyjazny.Teraz to kiszka-kolejny portal,który próbuje doić swoich użytkowników w mało elegancki sposób... A czytając komentarze użytkowników "PRO"...współczuję wywalonej kasy:(
Reasumując-z pewnym żalem opuszczam ten serwis.Życzę rychłego powrotu do zmysłów...

(¯`v´¯)

.`·.¸.·´

¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)

(¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·....
Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem.Post Wysłany: 25 Kwi 2010 06:31
Dołączył 19 Kwi 2007 10:48 Posty 4
no właśnie ... ja wywaliłam kasę ... w BŁOTO ! Dla mnie to skandal, że nie mogę na firefoxie pobierać kodów do zdjęć ... każą mi inną przeglądarkę instalować ... :roll: SKANDAL !

i NIKT dosłownie NIC z tym nie robi, pomimo zgłaszanych przez użytkowników problemów - paranoja ...
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz

Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 

Strona 5 z 5 [ 44 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania