| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| snapshot | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, zobacz czy na innej przeglądarce działa tak wolno. Ja sprawdzałem u siebie i działa mi bez zarzutu. Pozdrawiam. _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| do góry | zobacz profil online | |
| eledhwen | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 19 Kwi 2007 10:48 Posty 4 |
mam firefox - zaktualizowana wersja - lubię tą przeglądarkę ... nie rozumiem dlaczego niby fotosik ma działać na innej a na tej nie działa to może na głównej stronie "fotosik" napisze, z którą przeglądarką działa ??? | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| lynx | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 15 Maj 2006 22:23 Posty 18 |
Jestem jednym z pierwszych użytkowników fotosika-doskonale pamiętam początki serwisu.Lubiłam to miejsce,chociaż nie aktywizowałam się(nigdzie tego nie robię).Jednak zawsze wracałam tutaj z uśmiechem-bo przecież pamiętam początki serwisu,początki Forum itd...Mam tutaj mnóstwo zdjęć i od czasu do czasu aktualizowałam swoją kolekcję o wiele nowych.Na tym serwisie jest zapisana historia mojej przygody z Fotografią...Widać jak i czy się rozwinęłam itd... Dziś znów chciałam powiększyć swoją kolekcję i spotkała mnie naprawdę przykra niespodzianka...O ile jestem w stanie zrozumieć,że każdy chce zarabiać na tym co robi,o tyle nie mogę pojąć metod wprowadzanych przez tut. administrację,zarząd czy co tam...Jest wiele podobnych portali,które z powodzeniem prowadzą tzw.komercyjną działalność bez utrudniania życia darmowym użytkownikom.Kluczem jest zachęcanie użytkowników do wykupywania subskrypcji licznymi bonusami,ułatwieniami użytkowania oraz różnymi "wodotryskami" mniej lub bardziej potrzebnymi.Jednocześnie szary-darmowy użytkownik nie jest do niczego przymuszany,jedynie kuszony do wykupienia abonamentu. Gdy portal powstawał zachęcałam gdzie mogłam do korzystania z niego.Był darmowy,dostępny i przyjazny.Teraz to kiszka-kolejny portal,który próbuje doić swoich użytkowników w mało elegancki sposób... A czytając komentarze użytkowników "PRO"...współczuję wywalonej kasy:( Reasumując-z pewnym żalem opuszczam ten serwis.Życzę rychłego powrotu do zmysłów... _________________ ![]() (¯`v´¯) .`·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´ ¸¸.·¨¯`·.... | |
| eledhwen | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 19 Kwi 2007 10:48 Posty 4 |
no właśnie ... ja wywaliłam kasę ... w BŁOTO ! Dla mnie to skandal, że nie mogę na firefoxie pobierać kodów do zdjęć ... każą mi inną przeglądarkę instalować ... i NIKT dosłownie NIC z tym nie robi, pomimo zgłaszanych przez użytkowników problemów - paranoja ... | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości