| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| snapshot | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 440 |
Zobacz screen wyżej - działa na FF.
_________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| jacobs34 | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 07 Lip 2008 14:53 Posty 2 |
Widziałem screen jak to pisałem. Niestety wtedy działał mi jedynie przycisk zamknij. Nie mogłem nic skopiować ani przesunąć. Natomiast teraz działa, nie mam pojęcia czym to mogło być spowodowane. Pozdr
| |
| fotosik | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
arkorba napisał(a): Witam. Po reorganizacji fotosika zniknęły mi wszystkie opisy zdjęć w albumie. Kiedyś w zarządzaniu albumem był przycisk do zarządzania opisami zdjęć. Teraz nie ma, a jak przegląda ktoś album to nie ma tych opisów, można je jakoś odzyskać? Chociażby w formie tekstowej na maila. Opisy już powinny wrócić pod zdjęcia, proszę sprawdzić. Teraz w zarządzaniu albumem nie ma już możliwości dodawania opisów do zdjęć, a jedynie pod samymi zdjęciami w zakładce Moje Zdjęcia. Tam dodane opisy będą się wyświetlać pod fotkami, również tymi znajdującymi się w albumie. Do tej pory można było opisywać fotki właśnie w obu tych miejscach, ale jak się okazało sprawiało to czasami kłopoty i wprowadzało zamieszanie. | |
| katbe | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 16 Kwi 2009 17:11 Posty 2 |
Witam, od dwóch dni nie mogę dodać zdjęć. Nie wiem o co chodzi- limit mam 100 i teoretycznie mogę dodać jeszcze 85. | |
| allmode | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 10 Paź 2008 16:36 Posty 1 |
Ja też nie mogę dodać zdjęć, co mnie zaczyna wkurzać coraz bardziej. Mam abonament i transfer nie przekroczony. Poza tym te reklamy - musi tyle tego skakać po ekranie? Kolorystyka strony fatalna, jakościowo popsuło się bardzo. Naprawdę konieczne były zmiany na gorsze? | |
Zmiany na gorsze czy lepsze to indywidualne odczucie każdego użytkownika. Mnie na przykład sie podoba więc nie zgadzam się że na gorsze _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| fotosik | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 284 |
@katbe i allmode - co znaczy dokładnie, że nie możecie dodać zdjęć ? Pojawia się jakiś błąd, jakiś inny komunikat, uploader się nie pojawia, nic się nie pojawia ??? Nie znając szczegółów trudno pomóc. | |
| katbe | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 16 Kwi 2009 17:11 Posty 2 |
To znaczy, że niby pobiera zdjęcia, wgrywa je a potem wywala mnie na główną stronę. Na moim profilu zdjęć nie ma. A dziś, dla odmiany, nie mogłam się zalogować.
| |
Wyjaśnię to może trochę bardziej Pozdrawiam _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- | |
| eledhwen | Temat postu: Re: Co z tym Fotosikiem. | |
|
Dołączył 19 Kwi 2007 10:48 Posty 4 |
a ja mam problem od dawna - wgrywam zdjęcia bez problemu - mam konto PRO więc za nie płacę prawda ? ... tylko dlaczego nie mogę pobierać kodów do zdjęć już dodanych - klikam sobie na moje zdjęcie - pobierz kody i ... myśli ... myśli ... myśli ... po 5 minutach mam naprawdę DOŚĆ ! Jestem zbulwersowana - co zamierzacie z tym zrobić ? Po co i za co płacę ??? | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości