| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| katz | Temat postu: no.... | |
![]() Dołączył 02 Paź 2006 14:03 Posty 22 |
...albo wogóle umieścić jakieś zdjęcie | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Pomysł KPK jest stosunkowo dobrym rozwiązaniem... 8)
katz - widocznie jest to obrazek animowany typu *.swf (flash) - z tym jest chyba nadal problem. Najlepiej podaj link do tego felernego albumu. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| katz | Temat postu: Yyyy... noooo... | |
| |
| KPK | Temat postu: | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
Agrest napisał(a): (...) Druga opcja to tak, że być może kilka opcji z panelu fotek zniknie z ekranu bo jest ich tam miliard a pojawi się jakiś guzik "Zaawansowane" po najechaniu warstwa z szybkimi opcjami zaawansowanymi m.in. taką jak opisujesz.
Amen. Niech się stanie wola Fotosika katz - podaj link na forum, lub wyślij mi PW - coś zaradzimy. _________________
| |
| katz | Temat postu: | |
KPK spróboałem wysłać Ci "moje problemy" na PW... ale zrzut ekranu znalazł się wśród moich zdjęć na Fotosiku jako "Publiczne". Nosz kurrrr... | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Prywatne wiadomości są prywatne i widzi je tylko zalogowany autor. Zdjęcia, jeśli dodasz jako prywatne, są prywatne w sesie że nie linkujemy ich w serwisie ale są widoczne jak ktoś zna url. To ostatnie wkróce ulegnie zmianie czyli pojawi się prawdziwa prywatność.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| katz | Temat postu: Drogi Fotosiku.......... | |
Powiem tak: przestaje mnie to bawić... Fotosik jest dla mnie tworem fajnie pomyślanym, pożytecznym i potrzebnym | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
KPK = Wyjadacz Sprawa z PW wygląda tak, że nie wiemy na chwilę obecną, czy ktoś coś wysłał, czy nie - nie ma takiej informacji na forum. "Przechytrzyłem" system i wszedłem do swoich PW - patrzę, a tam wiadomości z dość odległego okresu. Na część z nich odpowiedziałem, a problem PW zgłoszony został innemu administratorowi. katz - nie potrzebnie się także denerwujesz na Szanownego Pana Administratora Agresta - odpowiedział dobrze i na temat. Złość piękności szkodzi... PS Szanuj swojego Administratora - mogłeś mieć gorszego 8) BTW Temat znacząco odbiegł teraz z toru dyskusji... Wydzielam więc _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| KPK | Temat postu: | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
katz - owszem, dostałem wiadomość od Ciebie, wraz z dołączonym pięknie zdjęciem problemu.
Niestety niewiele jestem w stanie Ci pomóc, bo tak jak widzisz - pomimo tego, że jestem wyjadaczem - nie jestem z obsługi fotosika, i nie mam wglądu do baz danych itp. Na pierwszy rzut oka wszystko jest ok z Twoim albumem, a to, że nie wyświetla Ci się jego okładka musi być widocznie winą jakiejś awarii fotosika, których ostatnio jest dużo. Agrest pisał już, że Fotosik przeżywa teraz trudny okres naprawy tego, co się zepsuło, dodawania nowych serwerów. Więc myślę, że pozostaje cierpliwie czekać na reakcję administracji. Tak jak słusznie zauważyłeś - serwis jest darmowy - nie licz więc na pomoc 24H jak jest to oferowane pewnie w innych płatnych hostingach. Jeszcze raz powtórzę - CIERPLIWOŚCI _________________
| |
| katz | Temat postu: | |
BlueMan , KPK | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości