| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Katz wybacz ale odpisałem ci zgodnie z tym co zapytałeś. Gdybyś łaskawie podał zdjęcie na forum albo skorzystał z formularza na stronie do kontaktu (jeśli obawiasz się o upublicznienie zrzutu) to byśmy mieli po sprawie. To, że zrzut ekranu/obrazek dołączasz do PW nie jest równoznaczne z tym, że obrazek jest prywatny. Jeśli nie zaznaczyłeś mu takiej opcji to zobaczyc go można w Twoim profilu.
Wiemy, że Fotosik ideałem nie jest, ciekawe czy zapłacisz abonament jak taki wprowadzimy aby serwis mógł mieć spory dedykowany staff, wysokiej klasy łącza i serwery. Tak więc mamy sporo byków ale tutaj akurat jestem przekonany, że wina leży wyłącznie po Twojej stronie i wynika z niezrozumienia idei zdjęcia prywatnego, PW itp. I rzeczywiście powstrzymaj na przyszłość nerwy bo to nie wygląda dobrze jak wyzywasz na mnie a tymczasem ci kilka osób napisało, że chyba sam nie zrozumiałes o co pytasz skoro moją odpowiedź uważasz za nie związaną z tematem. Zapewniam cię, że jesli ktoś rzetelnie zada pytanie to ja rzetelnie na nie odpowiem. _________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| katz | Temat postu: | |
![]() Dołączył 02 Paź 2006 14:03 Posty 22 |
Drogi Agrest, napisałem obszerną odpowiedź, ale ją wcięło... | |
P.S. Drogi Agrest, zazwyczaj wieczorem jestem na GG pod nr. 4578829 - zwykle niedostępny. Moze to ułatwi dotarcie do sedna sprawy. Zapraszam serdecznie | |
| Forix | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sty 2006 23:10 Posty 150 |
Szanowny uzytkowniku, ja sie nie wtracam do waszej dyskusji, ale chcialbym sie dowiedziec co znaczylo stwierdzenie:
Cytuj: DOKŁADASZ DO INTERESU??? Jakoś mi się w to nie chce wierzyć... Serdecznie pozdrawiam[/quote] _________________
| |
Drogi Forix, miałem na myśli dokładnie to co wynika z kontekstu. Wybacz, ale nie będę kontynuował dialogu, bo już nie wiem z kim rozmawiam. Usiłuje mi okazać swoją pomoc kilka osób i nic z tego nie wychodzi oprócz wzajemnego niezrozumienia. BlueMan spróbował, ale nie otrzymał wiadomości, którą próbowałem wysłać, KPK również próbował, ale jako użytkownik nie zdołał. Agrest nie poznał dokładnie problemu, bo go o nim nie informowałem, ale uważa, że odpowiedział mi poprawnie. Teraz Ty drogi Forix... i w dodatku z zupełnie innej beczki. Najzwyczajniej skorzystałem z zaproszenia do zostania użytkownikiem Fotosika, założyłem album, który miał w założeniu być dostępny dla osób, którym zedecyduję się przekazać link do niego. Dla innych miał pozostać niedostępny. Udało mi się i byłem zadowolony, dopóki znajomi nie zaczęli każdorazowo dopytywać jak w to wejść. Odpowiedziałem, że wystarczy kliknąć na obrazek - okładkę albumu. Nie wyszło... Trudno... Może niech już tego obrazka nie będzie na tym nieszczęsnym albumie, skoro to taki problem... Naprawdę mam co innego do roboty. Sprawę uważam za zakończoną. Przyjaciół każdorazowo informuję, że mimo, iż jest napis "BRAK OBRAZKÓW" , to te obrazki tam są i że kliknąć należy niżej na napis... Poradziłem sobie po chłopsku i straciłem ochotę do dyskusji na forum... Także na temat sposobu finansowania Fotosika. Życzę dobrego samopoczucia i pozdrawiam po raz kolejny.
| |
Temperament mam jaki mam... Emocje były i twierdzę, że nie do końca bezpodstawne, ale teraz jestem w pełni ustaysfakcjonowany | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości