| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
@mauldam - ładna niebieskawa koszulka z kołnierzykiem _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Agrest | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 11:39 Posty 359 |
Słuchajcie jest wielki syf bo przerowadzaliśmy images4 na inne IP i na prawdę nie wiemy czemu pierdzielona tepsa trzyma na jakichś DNSach z jakich korzystają liveboxy i niektóre neo złe wpisy. Nic na to nei poradzimy że ignorują standardy seiciowe i olewają expire dla domeny. problem dotyczy kilkunastu procent ruchu. Niestety trzeba poczekać aż się ustabilizuje.
_________________ -- Tomasz Dwornicki, td@medousa.pl, Zespół Fotosik.pl | |
| rziomber | Temat postu: | |
|
Dołączył 23 Lip 2006 01:38 Posty 21 |
Agrest napisał(a): Słuchajcie jest wielki syf bo przerowadzaliśmy images4 na inne IP i na prawdę nie wiemy czemu pierdzielona tepsa trzyma na jakichś DNSach z jakich korzystają liveboxy i niektóre neo złe wpisy. Mozna wpisac "na sztywno" DNSy 194.204.159.1 i 194.204.152.34 . Mnie przy takich ustawieniach dziala poprawnie, choc mam troche innego typu lacze, niz Neostrada, ale mimo wszystko od TP S.A. _________________ Pozdrawiam Radosław Ziomber www.astrofizyka.info | |
| piter87 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 10:51 Posty 2 |
U mnie też nie działają fotki.
Jeden z linków: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/647 ... 9ea1f.html Widać, że zdjęcie jest na: images12.fotosik.pl i ona na nim nie działają :/ | |
| Forix | Temat postu: | |
|
Dołączył 09 Sty 2006 23:10 Posty 150 |
Rzeczywiscie byl problem z dyskiem na tym serwerze. Jednak w chwili obecnej jestesmy w trakcie przenoszenia wszystkich zdjec na znacznie lepsze serwery, proces ten może potrwać od kilku do kilkunastu dni, bowiem TERABAJTY danych trzeba przesłać z obecnej serwerowni do nowej a to jednak wymaga czasu.
Mamy nadzieję że po przeniesieniu Fotosika na nowe serwery będzie znacznie mniej awarii. Ostatnio mieliśmy niestety czarną serię awarii:( _________________
| |
| kasia28 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 07 Lut 2007 13:25 Posty 2 |
| |
A może zaznaczyłaś wszystkie fotki jako prywatne? Podaj tej osobie adres kasia28.fotosik.pl gdzie ja widze 52 twoje zdjęcia, jakieś mebla i kanapy.
| kasia28 | Temat postu: | |
![]() Dołączył 07 Lut 2007 13:25 Posty 2 |
nie nie wpisłam fotek jako prywatne... mi sie wyswietla wszystko prawidłowo ale jak np.znajomy sie loguje to nie wyswietla sie ..dziwne..cóż jeszcze nad tym posiedze .................dzieki ................
| |
| tysia1 | Temat postu: | |
|
Dołączył 01 Lut 2007 12:12 Posty 1 |
Witam
Niestety od dłuższego czasu nie mam możliwości wgrywania zdjątek bo za każdym razem pokazuje się pusta stronka Mam jedynie ten ostatni link http://www.fotosik.pl/uniAdd.php?tmp_si ... 93a8ee787a Z góry dziękuję za pomoc Oczywiście jestem noga jeśli chodzi o techniczne sprawy netu | |
Zamykam ten wątek bo to tasiemiec i co kilka tygodni ktoś go na nowo zaczyna... ostatnią osobę proszę o ew. rozpoczęscie nowego tematu jak ma problem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości