Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
11 Lut 2012 19:00

AutorWiadomość
Temat postu: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 20 Mar 2010 12:40
Dołączył 26 Sty 2009 19:10 Posty 14
witam
mam problem z transferem. Mam w portfelu 15 zł. Zaznaczoną opcję automatycznego pobierania opłaty za transfer a dziś otrzymałam maila że zablokowanie zdjęć wstrzymano do 23-03.
O co chodzi????????? Co mam zrobić żeby tak się nie stało??
pozdrawiam
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 12:17
NAPISAŁAM 3 MAILE DO OBSŁUGI I ŻADNEJ ODPOWIEDZI WIĘC PYTAM PO RAZ KOLEJNY :
CO MAM JESZCZE ZROBIĆ ŻEBY NIE ZABLOKOWANO MI ZDJĘĆ???
NIE RÓBCIE SOBIE JAJ- MAM ABONAMENT AUKCYJNY I 15ZŁ W PORTFELU, ZAZNACZONĄ OPCJĘ AUTOMATYCZNEGO POBIERANIA OPŁAT ZA TRANSFER FOTOSIKA A CODZIENNIE DOSTAJE POWIADOMIENIE ŻE MOJE ZDJĘCIA ZOSTANĄ ZABLOKOWANE.
CZY MOŻECIE CHOĆ TROSZKĘ SIĘ WYSILIĆ I W RAMACH PIENIĘDZY KTÓRE WAM PŁACĘ ODPOWIEDZIEĆ CO MAM JESZCZE ZROBIĆ????????????????????????????????????????????
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 12:26
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 439
Poczekać do dnia roboczego przede wszystkim...
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 12:42
w dni robocze wysyłałam maile i NIKT mi nie odpowiedział. Powiedz mi dlaczego jest tak że nie odpowiadają na maile?? Na Allegro zawsze dostaję odp, na innych portalach też a tu zawsze jest problem :(

Jak przyjdzie dzień roboczy to mi zablokują galerię :(
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 12:59
Zgłosiłem Twój problem. Wiem że to brzmi jak głupie tłumaczenie, ale...
Zgłoszeń jest więcej niż tylko te na forum. Każde musi zostać rozpatrzone. Do tego dochodzi praca nad eliminowaniem kolejnych błędów i drobne prace nad całością serwisu. Trzeba przeglądnąć wiele zdjęć, by wybrać kilka do najlepszych. Poza tym jak to "w firmie" trzeba myśleć nie tylko o bieżących problemach. By się utrzymać trzeba jeszcze wprowadzać zmiany i nowości. Obserwuję tematy na forum i staram się przypominać o Waszych zgłoszeniach.
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 13:03
dziekuję :) mam tylko nadzieję że zdjęć mi nie zablokują :(
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 13:06
Niestety problem nie zależy od działań człowieka. Blokada następuje automatycznie w momencie przekraczania transferów. Człowiek nie upilnuje 0,5 mln użytkowników. Myślę że doczekasz się odpowiedzi :)
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 13:17
ja rozumiem ale mam w portfelu 15zł i zaznaczoną opcję automatycznego rozliczania więc mimo wszystko zablokuje??
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 21 Mar 2010 20:16
Nie powinno do kwoty 15 zł.
Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferuPost Wysłany: 22 Mar 2010 09:27
Dziś pobrali 1,5 :) dziękuję :)
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz

Idź do strony 1, 2 

Strona 1 z 2 [ 14 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania