| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fotosik | Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferu | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
magma-mk napisał(a): witam mam problem z transferem. Mam w portfelu 15 zł. Zaznaczoną opcję automatycznego pobierania opłaty za transfer a dziś otrzymałam maila że zablokowanie zdjęć wstrzymano do 23-03. O co chodzi????????? Co mam zrobić żeby tak się nie stało?? Czyli co zrobić? Żeby jednak blokada zdjęć nie została wstrzymana i zdjęcia zostały zablokowane ? Poprosimy może o podesłanie nam treści tego komunikatu. Jeśli limit zostanie przekroczony, a na saldzie są środki i zaznaczone jest automatyczne rozliczanie, to zdjęcia nie zostaną zablokowane, bo limit autoamtycznie zostanie powiększony. Ale powiadomienie o kończącym się limicie mimo to przyjdzie! PS. Co do odpowiedzi na maile, proszę sprawdzić folder ze spamem, bo mamy wrażenie , że tam mogą trafiać nasze odpowiedzi. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| magma-mk | Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferu | |
|
Dołączył 26 Sty 2009 19:10 Posty 14 |
spam przeglądam codziennie i nic tam nie było a maile o tym że dnia 23-03 moje zdjęcia zostaną zablokowane zbijał mnie z tropu (nie jeden przyszedł) | |
| jakja | Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferu | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 12:22 Posty 1 |
snapshot napisał(a): Trzeba przeglądnąć wiele zdjęć, Jeżeli tak inteligentni ludzie pracują w Fotosiku, to nic dziwnego, że problemy narastają... Bo przecież PRZEGLĄDA się szybko, ale PRZEGLĄDYWA dłuuuugo... Tak jak u mnie: nic nie robię ze zdjęciami, a od 2 m-cy mam ruch na koncie! Cuda jak w Dużym Fotosie... Litości: czy Wy zupełnie straciliście kontrolę nad tym, co się u Was dzieje?!?! Jacek | |
| snapshot | Temat postu: Re: blokada zdjęć a automatyczne rozliczanie transferu | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
No i nie widzę problemu. Ty nie robisz nic ze zdjęciami, ale generowane jest zużycie transferu przez osoby oglądające. Daj wszystkie fotki jako prywatne by nikt ich nie widział i wtedy nie będziesz miał ruchów.
_________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości