| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| adaq | Temat postu: Blog czy cuś ... ;) | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 10:50 Posty 51 |
Można by było dodać do fotosika coś takie jak mini blog, żeby np można było pisać posty _________________ ![]() ![]() Moja Galeria/My Photo Gallery- www.adaq.fotosik.pl | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| silveraxe | Temat postu: | |
![]() Dołączył 16 Wrz 2007 08:16 Posty 80 |
i tak i nie.
Widzisz mozesz chyba walnac jakis malo szerszy opis, a jeslibys sie staral do National Geografic i ci sie udalo pomozesz rozslawic fotosika jak on pomogl Tobie lol jaki piekny post mi wyszedl... | |
| adaq | Temat postu: | |
No co mi z takiego opisu, mi chodzi żeby to było coś takiego jak dziennik Pozdro _________________ ![]() ![]() Moja Galeria/My Photo Gallery- www.adaq.fotosik.pl | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Pomysł nie najgorszy Blog, FotoBlog - idealnie by pasował do fotosika _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Dzieki za wsparcie BlueMan Pozdrawiam _________________ ![]() ![]() Moja Galeria/My Photo Gallery- www.adaq.fotosik.pl | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
FotoForum, to co innego i raczej się nie przyda, bo nawet zasada działania będzie inna Wczoraj rozmawiałem z Agrestem o tym i trochę naświetliłem mu jak by to mogło wyglądać. Zobaczymy co z tego wyniknie... będę mu o tym przypominać na pewno _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
Dzieki, że mu o tym powiedziales bo wiesz, mnie to raczej by nie posluchal Pozdrawiam _________________ ![]() ![]() Moja Galeria/My Photo Gallery- www.adaq.fotosik.pl | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości