Formularz wyszukiwania

Forum Fotosik.pl

Obecny czas:
24 Maj 2012 07:32

AutorWiadomość
Temat postu: Błąd wejścia/wyjścia - co robić?Post Wysłany: 21 Sty 2010 18:44
Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488
Jeżeli przy grywaniu zdjęcia/zdjęć pojawił się komunikat "błąd wejścia/wyjścia" i nie doda zdjęcia na Fotosik spróbuj:

1. Po prostu jeszcze raz spróbuj wgrać zdjęcie/a - to może być tylko chwilowa usterka.

2. Być może jest to wina przeglądarki internetowej. Czasem Firefox powoduje pojawianie się tego komunikatu. Spróbuj dodać plik korzystając z Internet Explorera.

3. Pobierz Fotosik manager i spróbuj wgrać plik poprzez ten program.
Temat postu: Re: Błąd wejścia/wyjścia - co robić?Post Wysłany: 08 Mar 2010 09:09
Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312
Problemem mogą być serwery proxy. W razie występowania tego typu problemów w przeglądarce Firefox, należy w niej włączyć następujące opcje:

Narzędzia--> Opcje---> Zaawansowane--> Sieć (zakładka) --> Ustawienia---> Automatyczne wykrywanie serwerów proxy dla tej sieci.
do góryzobacz profil offline
Temat postu: Re: Błąd wejścia/wyjścia - co robić?Post Wysłany: 21 Mar 2010 20:12
Dołączył 20 Mar 2010 21:39 Posty 5
Dopiero zaczynam przygodę z Fotosikiem, a ponieważ potrzebują dobrego hostingu, wykupiłem pakiet Pro. Na razie udało mi się wkleić 5 zdjęć, z trudem i bólem; w dodatku na raty, bo nie poszło z paczki (10 szt.). Reszta zawiesza się w pobliżu 60%. Skoro na początku weszły bez problemów, nie widzę w tym winy przglądarki (Safari). Może to tylko tłok w sieci? (Mam jeszcze taką nadzieję.) Spróbuję nieco później. Na razie-wygląda to jak jakaś kompletna PORAŻKA!
Temat postu: Re: Błąd wejścia/wyjścia - co robić?Post Wysłany: 21 Mar 2010 20:57
wiktor33 napisał(a):
Dopiero zaczynam przygodę z Fotosikiem, a ponieważ potrzebują dobrego hostingu, wykupiłem pakiet Pro. Na razie udało mi się wkleić 5 zdjęć, z trudem i bólem; w dodatku na raty, bo nie poszło z paczki (10 szt.). Reszta zawiesza się w pobliżu 60%. Skoro na początku weszły bez problemów, nie widzę w tym winy przglądarki (Safari). Może to tylko tłok w sieci? (Mam jeszcze taką nadzieję.) Spróbuję nieco później. Na razie-wygląda to jak jakaś kompletna PORAŻKA!

Ha, pomogło! Po dobranocce poszło jak burza.
Temat postu: Re: Błąd wejścia/wyjścia - co robić?Post Wysłany: 25 Mar 2010 19:19
Pomogło, ale jednak na krótko. W dalszym ciągu dodanie większej ilości zdjęć nie idzie jak należało by się spodziewać. Jednak porażka! Nie przyznam się przed żoną, że wydałem niepotrzebnie pieniądze.
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Odpowiedz Strona 1 z 1 [ 5 posty(ów) ]

Podsumowanie

Aktualnie na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Legenda

• Nowe posty
  • Brak nowych postów
  • Ogłoszenie
  • Nowe posty [ Popularny ]
  • Brak nowych postów [ Popularny ]
  • Przyklejony
  • Nowe posty [ Zablokowany ]
  • Brak nowych postów [ Zablokowany ]
  • Przesunięty
Zasady postowania