| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| skorpion7 | Temat postu: Błąd w programie Fotosik Manager | |
|
Dołączył 17 Sie 2006 15:54 Posty 2 |
Ostatnio zauważyłem błąd w kodach jakie generuje program po dodaniu zdjęć. W kodzie miniatórki na strony,aukcje... brak jest domyślnie zdefiniowanej wielkości miniatórki. Po wstawieniu takiego kodu na stronę lub aukcję allegro mamy tylko niewidoczne kropeczki zamiast miniaturowych zdjęć.
proszę o szybkie naprawienie tej usterki skorpion7 | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
1. Skorzystaj ze słownika ortograficznego, bo aż razi 2. To nie jest błąd - zawsze tak było. Jeśli wyświetlają się małe kropeczki, to znaczy, że albo masz problem z połączeniem z internetem, albo te zdjęcia/obrazki nie zostały prawidłowo wgrane na serwer i nie istnieją na nim fizycznie. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| skorpion7 | Temat postu: | |
|
Dołączył 17 Sie 2006 15:54 Posty 2 |
Nie prawda!!!
Po pierwsze... wrzucałem w ten sposób bardzo dużo zdjęć i nie było tego problemu wcześniej Po drugie... zdjęcia prawidłowo są załadowane, bo po zalogowaniu się na stronę nic im nie brakuje i można bez problemu wygenerować kod Po trzecie... porównałem kod wygenerowany przez managera i ten wygenerowany przez stronę Fotosik i różnią się tym, że w kodzie z managera brak jest zdefiniowanych wielkości miniaturki. podaję przykład kodów gdzie na czerwono zaznaczone są różnice: width="" height="" border="0" alt="Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki"/>
width="" height="" border="0" alt="Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki"/>
width="" height="" border="0" alt="Darmowy Hosting na Zdjęcia Fotki i Obrazki"/>
width="150" height="113" border="0" alt="darmowy hosting obrazków"/> width="150" height="113" border="0" alt="darmowy hosting obrazków"/> width="150" height="113" border="0" alt="darmowy hosting obrazków"/>
proszę o naprawienie tego błędu skorpion7 | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości