| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| BlueMan | Temat postu: Album - ściągnij wszystko | |
|
Dołączył 10 Sty 2006 18:30 Posty 694 |
Czy według Was nie przydała by się taka funkcja jak "Ściągnij cała zawartość albumu" - według mnie bardzo by się przydała, bo jednym kliknięciem mielibyśmy całą zawartość albumu w pliku ZIP !
_________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| Phantoman | Temat postu: | |
![]() Dołączył 10 Sty 2006 09:54 Posty 206 |
Ta funkcja raczej nie przypadła by mi do gustu, po co zapisywać cały album skoro ma się go u siebie na dysku, no chyba że to miałby być cudzy album _________________ Zdjęcia zawarte w moich wątkach chronione są prawem autorskim. Zabronione jest kopiowanie, publikowanie i inne wykorzystanie całości lub fragmentów zamieszczonych tu zdjęć.
| |
| BlueMan | Temat postu: | |
|
A co jeśli ktoś ma cały album napchany tapetami samochodów ?! (patrz moje ostatnie albumy!)
To nie są jego zdjęcia, a ogólnie znalezione w internecie, a wchodzić po kolei do każdego zdjęcia i przechodzić tak przez kilkadziesiat zdjęć było by udręką ! Mogła by być opcja przy dodawaniu albumu, czy ktoś chce, aby była możliwośc ściągania całego albumu _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| KPK | Temat postu: | |
|
Dołączył 24 Mar 2006 00:25 Posty 298 |
Phantoman napisał(a): (...) po co zapisywać cały album skoro ma się go u siebie na dysku (...)
Tak się składa, że większość obrazków, które wysyłam na fotosik - usuwam z dysku (dla zaoszczędzenia miejsca na nim). Wobec tego taka funkcja była by bardzo ciekawa i czasem pomocna (np. gdy chce się wypalić kilka albumów na płytkę itp.). A jeśli chodzi o kradzieże cudzych albumów... Zawsze można umożliwić ściąganie takowych tylko przez przyjacieli / superprzyjacieli. _________________
| |
| wawerj | Temat postu: | |
![]() Dołączył 15 Lut 2006 02:33 Posty 72 |
raczej nie
_________________ "...nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, jest sobota..." | |
|
Raczej _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| gembulka | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 11:25 Posty 7 |
Witaj BlueMan
A ja jestem bardzo na tak. Oczywiście, można jak zasugerował KPK zrobić aby możliwe było tylko od przyjaciół. Akurat, w moim Fotosiku i moich znajomych, bardzo by się przydała taka funkcja. Ważne jest żeby był wybór, a decyzje należą do nas. Pozdrawiam | |
| berbeluszka | Temat postu: | |
![]() Dołączył 09 Sie 2006 11:57 Posty 2 |
Ta funkcja jest ABSOLUTNIE KONIECZNA ! Mam mnóstwo zdjęć wykonywanych w różnych miejscowościach i z różnych komputerów wysyłam je na fotosik. Teraz chcę je zarchiwizować na płytach, uporządkować chronologcznie.. jak mam tego dokonać? Ściągając setki zdjęć po jednej sztuce?
Bez tej funkcji fotosik jest dla mnie bezużyteczny. Mój błąd, że wcześniej nie sprawdziłam jego możliwości A argument o kradzieży zdjęć, całych albumów, jest dla mnie przesadzony.. Ale by zadość uczynić sceptykom można taką opcję udostępnić tylko właścicielom kont, czy też dodatkowo suerprzyjaciołom.... Lub też niezwykle cenne zdjęcia wgrywać na fotosik jako prywatne. I już. Jeśli jest jakaś petycja do podpisu w tej sprawie, to ja się zgłaszam. A może by tak ankietę wśród użykowników przeprowadzić? | |
|
Agrest ma racje z tym, że nie przechodząc zdjęcie, po zdjęciu nie wygeneruje się tak dużej ilości odwiedzin dla całego fotosika... A to jest przydatne, jak potwierdzenie Swietnego serwisu, aby zglaszali się reklamodawcy i aby Fotosik sie rozwijal dalej!
Ale także to co zaproponował berbeluszka - aby funkcja "ściągnij wszystko z albumu " była dostepna tylko wewnętrz swojego konta, lub ewentualnie dla super-przyjaciół. _________________ ![]() http://www.BlueForum.pl/ - Forum, Piąta Rzeczywistość www.BlueMan.pl - devBlog & Fotografia | |
| lukjan | Temat postu: | |
![]() Dołączył 19 Cze 2006 12:56 Posty 63 |
jestem za.
_________________ Łukasz Janik | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości