| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| justynafilip | Temat postu: żadne zdjęcia na aukcjach się nie wyświetlają | |
|
Dołączył 19 Gru 2009 16:46 Posty 7 |
Bardzo proszę o jak najszybsze naprawienie awarii sprzedaje na allegro i otrzymuje @ że fotki się nie wyświetlają i muszę przesyłać na pocztę. Płace rzetelnie abonament i opłaty za wykorzystanie limitu transferu danych, a u Państwa problemy zaczynają się zdarzać coraz częściej. Bardzo bym prosiła o odpowiedź. | |
| do góry | zobacz profil offline | |
| arteo | Temat postu: Re: żadne zdjęcia na aukcjach się nie wyświetlają | |
|
Dołączył 04 Paź 2008 15:36 Posty 4 |
Potwierdzam problem ! Zajmijcie się Państwo lepiej podstawowym funkcjonowaniem serwisu zamiast wprowadzać nowości !!! Przez nie działające zdjęcia nie mamy sprzedaży na allegro !!! | |
| marzena8003 | Temat postu: Re: żadne zdjęcia na aukcjach się nie wyświetlają | |
|
Dołączył 23 Lis 2006 23:45 Posty 2 |
kończą mi się aukcję i nie moge nic sprzedać bo moje zdjęcia się nie wyświetlają. Czy ktoś coś z tym robi?????halllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooo???????????????
| |
| fotosik | Temat postu: Re: żadne zdjęcia na aukcjach się nie wyświetlają | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
marzena8003 napisał(a): kończą mi się aukcję i nie moge nic sprzedać bo moje zdjęcia się nie wyświetlają. Czy ktoś coś z tym robi?????halllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooooo??????????????? Część zdjęć na koncie jest zablokowana z powodu przekroczenia limitu transferu ! Informowaliśmy o tym w mailach, w których zawarte są też instrukcje co w takim przypadku należy zrobić. | |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości