| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| gregoryy | Temat postu: abonament w fotosiku | |
|
Dołączył 18 Mar 2010 16:27 Posty 5 |
Witam,jeśli wykupiłem sobie półroczny abonament w fotosiku,to czy muszę ponosić jeszcze jakieś koszta abym mógł swoje zdjęcia wpuszczać na aukcje,i żeby nie znikły czy zostały zablokowane?czy ten abonament to jedyne koszta i przez najbliższe pół roku nic mnie nie obchodzi
| |
| do góry | zobacz profil offline | |
| snapshot | Temat postu: Re: abonament w fotosiku | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
Witaj, tak zachodzi możliwść ponoszenia dodatkowych kosztów w postaci wykupienia dodatkowego trasferu. Jeżeli oczywiście przekroczysz te 15 giga. Pozdrawiam _________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| gregoryy | Temat postu: Re: abonament w fotosiku | |
|
Dołączył 18 Mar 2010 16:27 Posty 5 |
To w takim razie zapytam jeszcze,ile mniej więcej zmieści się zdjęć na 15 giga,dodam,że każde moje zdjęcie ma ok 50 KB
| |
| snapshot | Temat postu: Re: abonament w fotosiku | |
![]() Dołączył 31 Gru 2008 13:11 Posty 488 |
"Waga" zdjęcia to jedno, a generowany ruch na Twoim koncie to drugie... Jeżeli przekroczy fotka limit nie będzie do nowego miesiąca wyświetlana, chyba że wykupisz transfer dodatkowy.
_________________ --> http://snapshot.fotosik.pl/ <-- Zapraszam do galerii i w razie pytań na PW. | |
| fotosik | Temat postu: Re: abonament w fotosiku | |
![]() Dołączył 26 Lis 2008 10:51 Posty 312 |
Transfer nie zależy bezpośrednio od ilości wgrywanych zdjęć, czy ilości zdjęć znajdujących się na koncie a od tego gdzie one są wyświetlane i przede wszystkim - jak często. Czyli im większe zdjęcia i im więcej ich na aukcjach (czy innych stronach zewnętrznych) tym szybciej rosnący transfer. Transfer na bieżąco wielkość transferu można śledzić w zakładce Moje Transfery. Tam można kontrolować ile już zostało wykorzystane z limitu, ile pozostało, jest nawet podawane ile szacunkowo wyniesie transfer w całym miesiącu. Może się okazać, że 5 GB w zupełności wystarczy i nie trzeba będzie żadnych dodatkowych opłat za przekroczenie transferu wnosić. | |
| sebastianr | Temat postu: Re: abonament w fotosiku | |
|
Dołączył 27 Paź 2011 21:27 Posty 1 |
hmm. Wychodzi na to ,że jeśli np. w relacji umieszczonej gdzieś na necie jest sporo zdjęć i relacja jest często wyświetlana to opłata rośnie ?? Jeśli tak to fotosik to drogi interes.
| |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości